קחו בחשבון שהעלו את המס על הקש...יאללה, בוא נקשקש...
אם לא מחר, לפחות נראה את תוצאותיו מחר. יש לנו עוד המתנה ארוכההההנראה לי בסוף השיפוט יהיה מחר...
נראה לי בסוף השיפוט יהיה מחר...
מישהו הזכיר אתגר 'לפני ואחרי'? ...
מישהו הזכיר אתגר 'לפני ואחרי'? ...
מישו שואף כאן אויר פסגות? אה, @תלמידים ?אל תרד כ"כ מהר אל העם, תהנה לך קצת למעלה, תשאף חזק אוויר פסגות, בסוף זה עובר, תשאל פוליטיקאים שמחברים אוטוביוגרפיות...
אתה כבר התפכחת מאז, אני בינתיים משתכר והולך....מישו שואף כאן אויר פסגות? אה, @תלמידים ? @תלמידים ?
כן.להתייאש?
המנהל מכריז על מרד....כן.
נראה לי הכי פשוט.
לא נראה לי שהם ירדו לרמה הזו....יש מצב שהם יוצרים שם פונט משותף, בלייב על הבמה?!
אולי רבים מי יגיב אחרון....כרגע חילופי דברים בבימת השופטים: "אני ראשון!"
"לא, אני!".
"רבותיי, הציבור מחכה!!!".
"בלי לחץ, הם קהל שבוי".
"בוא נשים להם הסימפוניה השלישית, נראה לי זה ירגיע אותם".
"חברים, חברים. אני מבקש תשומת לב. הבטחנו שיפוט מקצועי".
"אל דאגה, כשיהיה שיפוט הוא יהיה מקצועי".
בינתיים כולם מנצחיםאולי רבים מי יגיב אחרון....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: