המטבח של סימא
משתמש מקצוען
אין לי מושג..
אפשר לברר אולי שם במקום או אולי תמות נפשי עם..
אפשר לברר אולי שם במקום או אולי תמות נפשי עם..
למה? הם חסינים יותר לטילים?
למה? הם חסינים יותר לטילים?
מקור?התחילו לתת אישורים.
אין להם ערך לחיים כמו לאחיהם בעזהלמה? הם חסינים יותר לטילים?
הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות...אני מציע:
א. לייבא מחו"ל כמו שדובר רבות, ולבנתיים:
ב. חייב שהמעסיקים ירעדו מ'פדיחות' ולכן חברות כמו אוטובוסים, בלי חולים, קבלנים, וכל מי שמעסיק מישהו שלבסוף התברר שהוא קשור אכשהו לטרור, הרי שהמעסיק יספוג ויענש קשות !!
כי אין דרך שלא להביא אותם, אבל אם כל מעסיק יפחד על החיים שלו, וידע שהוא יקנס ואפי' יאסר במידה וקרתה תקלה תחת ידו.. אז המעסיקים יחשבו עשר פעמים לפני כל אחד שהם מביאים.. הנ"ל כולל רשויות שמביאות פועלי נקיון ועוד ועוד, ושלא יגידו אח"כ 'לא ידענו' ו'זה חברת כח אדם חיצונית' ועוד תירוצים שכאלו..
ג. כמו ששוטר כשמאוד 'מתחשק' לו יכול לעכב חצי שעה באמצע הכביש 'עבריין תנועה', כך צריך לעגן בחוק סיבות, ולספק כח לשוטרים ולכל 'איש עם אפודה' אפשרות לעכב בנסיבות שנראות לו כקשור אכשהו לטרור, חצי שעה ויותר.. זה אולי יכול למנוע 'מבטים' חזרה של שב"ח וכדו'..
איך יבדקו?אני מציע:
א. לייבא מחו"ל כמו שדובר רבות, ולבנתיים:
ב. חייב שהמעסיקים ירעדו מ'פדיחות' ולכן חברות כמו אוטובוסים, בלי חולים, קבלנים, וכל מי שמעסיק מישהו שלבסוף התברר שהוא קשור אכשהו לטרור, הרי שהמעסיק יספוג ויענש קשות !!
כי אין דרך שלא להביא אותם, אבל אם כל מעסיק יפחד על החיים שלו, וידע שהוא יקנס ואפי' יאסר במידה וקרתה תקלה תחת ידו.. אז המעסיקים יחשבו עשר פעמים לפני כל אחד שהם מביאים.. הנ"ל כולל רשויות שמביאות פועלי נקיון ועוד ועוד, ושלא יגידו אח"כ 'לא ידענו' ו'זה חברת כח אדם חיצונית' ועוד תירוצים שכאלו..
ג. כמו ששוטר כשמאוד 'מתחשק' לו יכול לעכב חצי שעה באמצע הכביש 'עבריין תנועה', כך צריך לעגן בחוק סיבות, ולספק כח לשוטרים ולכל 'איש עם אפודה' אפשרות לעכב בנסיבות שנראות לו כקשור אכשהו לטרור, חצי שעה ויותר.. זה אולי יכול למנוע 'מבטים' חזרה של שב"ח וכדו'..
הם חסינים משכל.למה? הם חסינים יותר לטילים?
באמת מאוד מעניין אותי, מה כל הערביים הישראליים אומרים עכשיו על המצב?בעבודה שלי עובדים ערביות תושבות רמלה/לוד והן מגיעות רגיל לעבודה.
רובם מעיזים ועוד איך מעיזים...באמת מאוד מעניין אותי, מה כל הערביים הישראליים אומרים עכשיו על המצב?
איך הם מעיזים להרים עיניים לכל חבריהם הישראליים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: