מנסיון שלי גםי
יש סכוי גדול שיצא תקין מהתנסות אישית
בקופ"ח עיצבנו אותי כבר קבעו לי תור לדיאטנית...
מנסיון שלי גםי
יש סכוי גדול שיצא תקין מהתנסות אישית
בטח כבר לא רלוונטי לך, אבל כן, צריך להיות בצום בבדיקת סוכר של 75 מ"ל.מישהי יודעת האם צריך לצום לפני העמסת סוכר של 75 (אחרי סכרת הריונית ) ?
איך עושים את זה, תוכלי לפרט?ואני ממליצה לוותר על ההעמסה מלכתחילה וללכת על ניטור ביתי.
איך עושים את זה, תוכלי לפרט?
אני חושבת ששכחת להתייחס להיפו- לדעתי הוא קריטי יותר.יש למדוד במד סוכר 4 פעמים ביום במשך שבוע.
זמני המדידה: בוקר לפני האוכל, ושעה אחרי כל ארוחה במהלך היום. (3 ארוחות סה"כ)
בבוקר בצום - עד 100 תקין,
אחרי האוכל - עד 130 תקין.
מניסיון,
העמסה של 50 יצאה לי ממש גבוהה (170),
ומכיוון שהיה לי חשד סביר שהגוף שלי לא יודע להתמודד עם כאלה כמויות סוכר, (אני לא אוכלת סוכר מעובד ביום-יום) הרופאה, קונבציונאלית לגמרי, הציעה לי את האופציה הזו.
התוצאות, אגב, היו תקינות לגמרי.
אני חושבת ששכחת להתייחס להיפו- לדעתי הוא קריטי יותר.
יש ערכים גבוהים מצב של היפר.אשמח שתסבירי.
יש ערכים גבוהים מצב של היפר.
ויש ערכים נמוכים מידי- מצב של היפו- שזה הרבה יותר קריטי ומסכן חיים מיידית.
ערכים תקינים לבנ"א ללא סוכרת בצום הם 70-100.אז בואי תשלימי את זה את, ותשכילי אותנו מה הגבול התחתון.
אני עכשיו בשלב הזה ובקשתי מהרופאה לא לבצע העמסת סוכר אלא ניטור ביתי. חייבת קודם לציין שהיא ממש היתה בעד!!בכלל לא היה לה אכפת. רק היא בקשה 7 בדיקות ביום. 1 בבוקר. לפני הארוחה ושעתיים אחרי הארוחה (3 ארוחות ביום) ובלילה לפני השינה. היא נתנה לי על חשבון הקופה מד סוכר בבית מרקחת שעלה 35 שח.איך עושים את זה, תוכלי לפרט?
תודה ממש עוזר ליאני עכשיו בשלב הזה ובקשתי מהרופאה לא לבצע העמסת סוכר אלא ניטור ביתי. חייבת קודם לציין שהיא ממש היתה בעד!!בכלל לא היה לה אכפת. רק היא בקשה 7 בדיקות ביום. 1 בבוקר. לפני הארוחה ושעתיים אחרי הארוחה (3 ארוחות ביום) ובלילה לפני השינה. היא נתנה לי על חשבון הקופה מד סוכר בבית מרקחת שעלה 35 שח.
מכביתודה ממש עוזר לי
באיזה קופה את?
מכבי שלי או רגיל?מכבי
לי יש שלי אבל לא נראה לי שיש קשרמכבי שלי או רגיל?
כי מישהי אמרה לי שיש הנחה רק במכבי שלילי יש שלי אבל לא נראה לי שיש קשר
כדי לאבחן סכרת בהריון ע"י פרופיל ביתי מבצעי 7 בדיקות ולא ארבעה. זה בד"כ כך.אני עכשיו בשלב הזה ובקשתי מהרופאה לא לבצע העמסת סוכר אלא ניטור ביתי. חייבת קודם לציין שהיא ממש היתה בעד!!בכלל לא היה לה אכפת. רק היא בקשה 7 בדיקות ביום. 1 בבוקר. לפני הארוחה ושעתיים אחרי הארוחה (3 ארוחות ביום) ובלילה לפני השינה. היא נתנה לי על חשבון הקופה מד סוכר בבית מרקחת שעלה 35 שח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: