את מנגנת על גיטרה בס ? (אני רוצה לשלוח אבל נרתע מביקורת של מוזיקאים ברמה..)והמייל שלי הוא S0583251128@ GMAIL...COM תודה!
את מנגנת על גיטרה בס ? (אני רוצה לשלוח אבל נרתע מביקורת של מוזיקאים ברמה..)והמייל שלי הוא S0583251128@ GMAIL...COM תודה!
אני עדיין מחכה........ ......................................................את מנגנת על גיטרה בס ? (אני רוצה לשלוח אבל נרתע מביקורת של מוזיקאים ברמה..)
שלחתיאני עדיין מחכה........ ......................................................
מנגנת על חשמלית( השם היה תפוס)את מנגנת על גיטרה בס ? (אני רוצה לשלוח אבל נרתע מביקורת של מוזיקאים ברמה..)
מוזר לא ראיתי- קובץ מצורף?שלחתי
צורףמוזר לא ראיתי- קובץ מצורף?
תודה רבה!!!!צורף
שלחתיבכל מקרה אשמח
תודה! נגינה מדהימה! אין מה לפחד, אפילו ממוזיקאים גדולים שמקסימום יתנו כמה הארות לשיפור!שלחתי
זה באמת יוצא מגדר הרגיל!!!!!!!!!!!!!תודה! נגינה מדהימה! אין מה לפחד, אפילו ממוזיקאים גדולים שמקסימום יתנו כמה הערות לשיפור!
עתיד גדול!
אז אני מאלה שאוהב מחמאות (כמו כולם) אבל רוצה ביקורת בונה (לא משתלחת).אבל מי שיעלה קובץ ויבקש לקבל מחמאות בטוח יקבל הרבה!!
בא נפתח אשכול בפורום מוזיקה, ונעלה שם חומרים בתנאי שכל ביקורת תכלול רק הערה אחת מרכזית והרבה פרגון לפני ואחרי.אז אני מאלה שאוהב מחמאות (כמו כולם) אבל רוצה ביקורת בונה (לא משתלחת).
למה אתה לא מעלה בפורום מוזיקה?אז אני מאלה שאוהב מחמאות (כמו כולם) אבל רוצה ביקורת בונה (לא משתלחת).
אתה אל תדבר..למה אתה לא מעלה בפורום מוזיקה?
א. תודה רבה על הפירגון .אתה אל תדבר..
כשנהיה עשירית מהרמה שלך אולי נתחיל לשתף חומרים..
חוץ ממקור להשראה אין לרובנו שום מכנה משותף עם הנגינה שלך..
עיין ערך "כד יתבין ישראל" פה
אבל לפני הביקורת - טוב להכיר בערך עצמו.א. תודה רבה על הפירגון .
ב. חטפתי במהלך השנים לא מעט ביקורות על הנגינה שלי מפסנתרנים ומוזיקאים...
ג. לקח לי המון זמן (!) לתפוס אומץ ולפרסם בפורום בדיוק בגלל הפחד המדובר מהביקורת.
לא נעים לקבל ביקורת, אבל יש מצבים שבהם אדם מתחפר בתדמית העצמית שיצר לעצמו ולא מבין למה אחרים עדיין לא גילו את ה'אור'. אם הוא רוצה לטפח את האגו ובטוח שאין לו לאן להתקדם - ביקורת רק תוריד אותו ותפגע בו. אבל אם הוא מגיע בגישה של לימוד ושיפור - עדיף ביקורת אחת טובה מעשר מחמאות (וברור שהכוונה לביקורת עניינית ולא פוגעת).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: