עזרה העכבר של המחשב נייד הפסיק לעבוד

מירי צלמת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה יכול להיות?
העכבר שמחובר ב-USB כן עובד..

אברומי לוי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אולי הפעלה מחדש ?..

###########

• תחת התחל , חפש את מנהל ההתקנים, ובחר אותו ברשימת התוצאות. תחת ‫‫עכברים והתקני הצבעה אחרים‫, בחר את לוח המגע, פתח אותו, בחר את הכרטיסיה 'מתאם' ובחר עדכן מתאם. אם Windows אינו מוצא מתאם חדש, חפש מתאם באתר האינטרנט של יצרן המכשיר ופעל בהתאם להוראות.
  • אם שלבים אלה לא עובדים, נסה להסיר את ההתקנה של מתאם לוח המגע: פתח את מנהל ההתקניםלחץ באמצעות לחצן העכבר הימני (או לחץ והחזק) על מתאם לוח המגע, ובחר 'הסר התקנה'. הפעל מחדש את המכשיר ו- Windows ינסה להתקין מחדש את המתאם.
  • אם זה לא עוזר, נסה להשתמש במתאם הכללי המצורף ל- Windows. כך תעשה זאת: תחת מנהל ההתקנים, לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני (או לחץ והחזק) על מתאם לוח המגע > עדכון תוכנת מנהל התקן... > אתר במחשב שלי תוכנת מנהל התקן > אפשר לי לבחור מתוך רשימה של מנהלי התקנים במחשב שלי, בחר עכבר תואם HID, בחר הבא, ובצע את ההוראות כדי להתקין אותו.
  • אם החלפת המתאם לא עוזרת, ייתכן שיש בעיה בלוח המגע עצמו. פנה ליצרן המחשב לקבלת עזרה.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
מה יכול להיות?
העכבר שמחובר ב-USB כן עובד..
איזה מחשב ?
אצלי יש מקש F6 עם ציור כזה שזה מבטל את העכבר
1615322198483.png

מירי צלמת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אולי הפעלה מחדש ?..

###########

• תחת התחל , חפש את מנהל ההתקנים, ובחר אותו ברשימת התוצאות. תחת ‫‫עכברים והתקני הצבעה אחרים‫, בחר את לוח המגע, פתח אותו, בחר את הכרטיסיה 'מתאם' ובחר עדכן מתאם. אם Windows אינו מוצא מתאם חדש, חפש מתאם באתר האינטרנט של יצרן המכשיר ופעל בהתאם להוראות.
  • אם שלבים אלה לא עובדים, נסה להסיר את ההתקנה של מתאם לוח המגע: פתח את מנהל ההתקניםלחץ באמצעות לחצן העכבר הימני (או לחץ והחזק) על מתאם לוח המגע, ובחר 'הסר התקנה'. הפעל מחדש את המכשיר ו- Windows ינסה להתקין מחדש את המתאם.
  • אם זה לא עוזר, נסה להשתמש במתאם הכללי המצורף ל- Windows. כך תעשה זאת: תחת מנהל ההתקנים, לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני (או לחץ והחזק) על מתאם לוח המגע > עדכון תוכנת מנהל התקן... > אתר במחשב שלי תוכנת מנהל התקן > אפשר לי לבחור מתוך רשימה של מנהלי התקנים במחשב שלי, בחר עכבר תואם HID, בחר הבא, ובצע את ההוראות כדי להתקין אותו.
  • אם החלפת המתאם לא עוזרת, ייתכן שיש בעיה בלוח המגע עצמו. פנה ליצרן המחשב לקבלת עזרה.
תודה על הפרוט
לא מוצא לי בכלל במחשב מנהל התקנים..

מבריקה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אמממ....יכול להיות הדבר הפשוט ביותר= להחליף בטריה?!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה