הבת שלי חגגה יום הולדת.
אין צורך לאחל מזל טוב זה כבר היה די מזמן....
חבה טובה שלחה לה כל מיני + עוגה.
"ממי, זו העוגה שאני הכי אוהבת ו XXX [זו החברה] הם מכינים אותה, ולכבוד היומולדץ היא הכינה לי אותה".
אני מציצה בעוגה.
אה.
באמת טובה
ויש לי גם מתכון לעוגה כזו.
אז הכנתי לה, כשנגמרה ההיא מהחברה.
ומה שקיבלתי כתגובה זה
אז רשמתי מהר מה שמתי בעוגה.
והנה כאן לפניכם
תבנית A4
מדידה בכוסו חד פעמי לשתיה קרה
4 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס חמאת בוטנים
3 כוסות קמח
3/4 כוס קקאו.
לפיזור מעל העוגה:
1/2 כוס קרוקנט בוטנים
1/2 כוס חמאת בוטנים
מערבבים הכל ביד ומשטחים בידיים לחות בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
לוקחים 1/2 כוס קרוקנט ומפזרים מעל. לוחצים פנימה לעוגה. אפשר לוותר על הקרוקנט.
לוקחים עוד חצי כוס חמאת בוטנים ומעבירים לשקית זילוף.
מזלפים קשקושים על העוגה. בעזרת סכין מחדירים קצת פנימה. זה לא כמו בעוגה בחושה כי התערובת יותר מוצקה.
180 מעלות 25 דקות.
בתיאבון!
אין צורך לאחל מזל טוב זה כבר היה די מזמן....
חבה טובה שלחה לה כל מיני + עוגה.
"ממי, זו העוגה שאני הכי אוהבת ו XXX [זו החברה] הם מכינים אותה, ולכבוד היומולדץ היא הכינה לי אותה".
אני מציצה בעוגה.
אה.
באמת טובה
ויש לי גם מתכון לעוגה כזו.
אז הכנתי לה, כשנגמרה ההיא מהחברה.
ומה שקיבלתי כתגובה זה
אז רשמתי מהר מה שמתי בעוגה.
והנה כאן לפניכם
תבנית A4
מדידה בכוסו חד פעמי לשתיה קרה
4 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס חמאת בוטנים
3 כוסות קמח
3/4 כוס קקאו.
לפיזור מעל העוגה:
1/2 כוס קרוקנט בוטנים
1/2 כוס חמאת בוטנים
מערבבים הכל ביד ומשטחים בידיים לחות בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
לוקחים 1/2 כוס קרוקנט ומפזרים מעל. לוחצים פנימה לעוגה. אפשר לוותר על הקרוקנט.
לוקחים עוד חצי כוס חמאת בוטנים ומעבירים לשקית זילוף.
מזלפים קשקושים על העוגה. בעזרת סכין מחדירים קצת פנימה. זה לא כמו בעוגה בחושה כי התערובת יותר מוצקה.
180 מעלות 25 דקות.
בתיאבון!