דרוש מידע העוגה הטרנדית בגירסה חלבית

דיתי לוין

משתמש צעיר
שמעתי על רעיון כזה
ומעונינת לבצע
יש למשהיא אולי מתכון לבצק מלוח מתאים
וקרם גבינה לזילוף?
כמוכ אשמח לתמונות להשראה
איך לסדר את הירקות מעל

אלפי תודות....
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
וואו, גם אני חשבתי על הרעיון הזה בגירסה מלוחה, ואשמח מאד מאד למתכון.
קרם גבינה - אפשר להכין גבינת שמנת בהכנה ביתית, אבל לא לחכות את מלוא השעות שצריך לסנן אותה, כדי שתהיה מעט רכה יותר.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
וואו, גם אני חשבתי על הרעיון הזה בגירסה מלוחה, ואשמח מאד מאד למתכון.
קרם גבינה - אפשר להכין גבינת שמנת בהכנה ביתית, אבל לא לחכות את מלוא השעות שצריך לסנן אותה, כדי שתהיה מעט רכה יותר.
דווקא עדיף לך לסנן טוב טוב ולפני הזילוף לטרוף אותה מעט כדי שתתרכך.
אחרת היא עלולה להגיר נוזלים.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
דווקא עדיף לך לסנן טוב טוב ולפני הזילוף לטרוף אותה מעט כדי שתתרכך.
אחרת היא עלולה להגיר נוזלים.

כשהכנתי גבינת שמנת היא יצאה מוצקה

מאד מאד, לא משהו במרקם שניתן בכלל לזילוף, מרוב מוצקות, ולא נראה לי שטריפה יכלה לתקון לה, היא היתה יוצאת גרגרית. טוב, צריך לנסות, מקסימום מוסיפים מעט חלב בשעת מעשה כדי לשפר את המרקם.

אפשר מתכון?

אני הכנתי לפי המתכון הבא, מ'בצק אלים'. לטעמי יש צורך במעט יותר מלח מהמצוין במתכון:

http://www.bazekalim.com/2008/06/09/homemade-creamcheese/
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כשהכנתי גבינת שמנת היא יצאה מוצקה

מאד מאד, לא משהו במרקם שניתן בכלל לזילוף, מרוב מוצקות, ולא נראה לי שטריפה יכלה לתקון לה, היא היתה יוצאת גרגרית. טוב, צריך לנסות, מקסימום מוסיפים מעט חלב בשעת מעשה כדי לשפר את המרקם.



אני הכנתי לפי המתכון הבא, מ'בצק אלים'. לטעמי יש צורך במעט יותר מלח מהמצוין במתכון:

http://www.bazekalim.com/2008/06/09/homemade-creamcheese/
תנסי ותראי שגם הגבינה המוצקה ביותר תיכנע לכמה סיבובים של מטרפה טובה.
אני אישית מכינה משמנת חמוצה בלבד ללא אשל. לטעמי הוא פוגם.
 

חשוב

משתמש פעיל
בזה אין מתכון לבצק פריך מלןח
אני מעונינת להכין הכל בעצמי.


למיטב ידיעתי, וגם אחרי שיטוט מהיר בגוגל לוודא את זה, בצק פריך מלוח הוא לא באמת מלוח.
את פשוט לא מוסיפה את הסוכר.

אני מצרפת לך מתכון מצוין שלקחתי פעם מסוויטדולי ומשתמשת בו המון:


מתכון לבצק פריך:
300 ג' קמח – 2 כוסות קמח+2 כפות
200 ג' חמאה
כפית מלח
1 ביצה או 2 חלמונים
למתכונים מתוקים אפשר להוסיף 100 ג' סוכר – חצי כוס
שמים הכל בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.
מוסיפים את הביצה ממשיכים לערבל עד שנוצרת העיסה. לא לערבל הרבה.
את הבצק המוכן לקרר לפחות חצי שעה במקרר ורק לאחר מכן לעבוד איתו.
 

דיתי לוין

משתמש צעיר
תודה לכל המסיעים
עכשיו אני רוצה להכין אבל לא מבינה משהוא במתכון
אפשר עזרה?
מה הכוונה להוראה הזו
3. מכינים את הקרם: שמים בקערת מערבל קרם פרש, מעודנת ותבלינים ומעבדים לקרם חלק. מקציפים את השמנת המתוקה ומערבבים-מקפלים עם קרם המעודנת (אפשר בהקצפה במערבל)
במידה והחומרים הם
אשמח להסבר מהיר. תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ו

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת עַל הַשְּׁמִינִית מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יְהוָה אַל בְּאַפְּךָ תוֹכִיחֵנִי וְאַל בַּחֲמָתְךָ תְיַסְּרֵנִי:ג חָנֵּנִי יְהוָה כִּי אֻמְלַל אָנִי רְפָאֵנִי יְהוָה כִּי נִבְהֲלוּ עֲצָמָי:ד וְנַפְשִׁי נִבְהֲלָה מְאֹד (ואת) וְאַתָּה יְהוָה עַד מָתָי:ה שׁוּבָה יְהוָה חַלְּצָה נַפְשִׁי הוֹשִׁיעֵנִי לְמַעַן חַסְדֶּךָ:ו כִּי אֵין בַּמָּוֶת זִכְרֶךָ בִּשְׁאוֹל מִי יוֹדֶה לָּךְ:ז יָגַעְתִּי בְּאַנְחָתִי אַשְׂחֶה בְכָל לַיְלָה מִטָּתִי בְּדִמְעָתִי עַרְשִׂי אַמְסֶה:ח עָשְׁשָׁה מִכַּעַס עֵינִי עָתְקָה בְּכָל צוֹרְרָי:ט סוּרוּ מִמֶּנִּי כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן כִּי שָׁמַע יְהוָה קוֹל בִּכְיִי:י שָׁמַע יְהוָה תְּחִנָּתִי יְהוָה תְּפִלָּתִי יִקָּח:יא יֵבֹשׁוּ וְיִבָּהֲלוּ מְאֹד כָּל אֹיְבָי יָשֻׁבוּ יֵבֹשׁוּ רָגַע:
נקרא  35  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה