כללי העברת אקשן ממחשב למחשב

ברוריה ג

משתמש רשום
עיצוב גרפי
עשיתי אקשן מסוים ואני רוצה להעביר אותו למחשב אחר.
מישהו יכול לעזור לי איך ומאיפה אני לוקחת אותו?...
תודה

אודליה ג

משתמש רשום
עיצוב גרפי
את צריכה להכנס לקובץ בפוטושופ שבו ביצעת את האקשן, לפתוח חלון האקשן, בחץ ימני למעלה בחלון תפתחי את התפריט ותבצעי SAVE ACTION כמובן תבחרי לשמור בדיסק און קי ושמרי בשם שתרצי.
כעת העבירי את הדיסק און קי למחשב אחר, פתחי פוטושופ, הכנסי שוב בחלון האקשן לחץ ימני עליון ופתחי את התפריט, כתבי LOAD ACTION והעלי אותו מדיסק און קי לחלון האקשן.

בהצלחה!!

elshco11

חבר קהילה: מעצבים גרפיים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הוראות

מצורפים צילומי מסך מ1 עד 4
חשוב לדעת אין אפשרות להעתיק אקשן אחד מתוך תיקיה שיש בה כמה, אלא רק תיקיות באקשנים
(אפשר מראש לשמור בתיקיה רק אקשן אחד)
במחשב הישן בוחרים את התיקיה של האקשנים ופותחים את התפריט בצד ימין ובוחרים - כמו בתמונה השניה - לשמור את האקשן במחשב איפה שבא לך
את הקובץ שנשמר את מעבירה למחשב החדש
ושם בפוטושופ את הולכת לאקשנים פותחת את התפריט בצד ימין ובוחרת - כמו בתמונה השלישית - להעלות אקשן, נפתח לך חלון כמו בתמונה 4, את בוחרת את הקובץ מהיכן שהוא והאקשן מעודכן בפוטושופ
בהצלחה

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 103.2 · צפיות: 26
  • 2.png
    KB 99.3 · צפיות: 27
  • 3.png
    KB 99.7 · צפיות: 22
  • 4.png
    KB 156.4 · צפיות: 21

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה