נכתב ע"י e12;2496562:אפשר לקבל פרטי התקשרות של חוה דושינסקי?
היא גרה ברחוב ים סוף 32 בסנהדריה המורחבת בירושלים.
מס' טלפון: 02-5816521
מומלץ מאד מאד!!
נכתב ע"י e12;2496562:אפשר לקבל פרטי התקשרות של חוה דושינסקי?
אין עליה!!!!!!נכתב ע"י קופצנית;2496164:ציבי לוי- אפילוגיק
הרב קוק 7 בני ברק
אחת האלופות!!!!!!!!!
כל מי שעשתה אצלה- מרוצה!!!
פל 0504142630
נכתב ע"י קשר כשר;2496591:אפילציה זה לא סבל?
בעבר עשיתי ממש בקטנה, וזה היה ממש כואב עד כדי בלתי נסבל
נכתב ע"י chavipr4;2496276:מניסיון שלי מתרבה מאוד.
בתחילה הטיפולים נראה שמתמעט אבל לאחר עוד כמה טיפולים זה מתחיל להתרבות וכשמפסיקים את הטיפולים זה הכי גרוע, גם אם גומרים את הסדרת טיפולים.
כל המכשירים שכל הקוסמטיקאיות משתמשות כמו קנדלה וקטוס וכד' זה אינפאר אדום.בסנטר רק אפילציה
ממליצה על חיה גולד משדרות ויזניץ בבני ברק.
מישהי התנסתה באינפרה אדום?
מה עשיתן עם שער בפאות?
אני עושה אפילציה אצל מישהי שמשתמשת עם המכשיר החדש אפילוס פלוס כמדומני,אני מתעניינת לגבי הסרת שיער
אני רוצה לעשות "קשת" - להעלות את קו השיער.
מישהי המליצה לי מאוד על IPL, היא אמרה לי שזה הרבה יותר טוב מלייזר וזה בטיחותי גם בהיריון וגם טוב לשיער באזורים ההורמונליים.
אשמח לשמוע תגובות.
וכן לגבי אפילציה, האם משחה מאלחשת עוזרת למניעת הכאב? והאם כדאי לעשות למקום כ"כ נרחב?
אני מאוד מאוד אשמח לשמוע מבעלות נסיון וכן לקבל המלצות בירושלים. (עדיפות לאזור עזרת תורה / גוש שמונים / רוממה וכו')
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: