הסרת שיער בלייזר

מצב
הנושא נעול.

ועבער

משתמש חדש
שלום וברכה
אני רוצה לקבל המצלמות אצל אלו שיש להם ידע בעניין
הציעו לי במכון לייזר קווין בי מכשיר דיודה שהוא מכשיר קר ללא כאב כלל ולעומת מקומות אחרים כמו אמריקן לייזר דביר וולף והרבה אחרים שיש מכשיר קנדלה או ווקטוס שהם יותר מכאיבים
אני מנסה להגיע להבנה אם מכשיר קר דיודה שהוא ללא כאב, אז למה כולם לא משתמשים איתו כנראה שיש כאן משהו
אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שניסו עם תוצאות האם המכשיר הקר אכן יעיל כמו החם ומה הסיפור כאן, ובכלל על מכון קווין בי??
תודה לכל המשיבים מראש

אנכי הקטנה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני עושה בקווין בי בדויודה ובאמת אין כאב כלל! (לפעמים יש במקומות מסוימים כאב קל נסבל)
אחרי 4 טיפולים יש בהחלט תוצאות!

מה שהבנתי שלפעמים יכול לקחת לזה יותר זמן לראות תוצאות \מצריך יותר טיפולים מאשר במכשרים אחרים -אבל לי אישית שווה!

ודרך אגב יש שם גם וקטוס אז את יכולה לנסות

musicismylove

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אל תשווי וקטוס לקנדלה,
זה רמה אחרת לגמרי.
אני תחושתית על ועושה רק קנדלה.
אגב באמריקן לייזר, חבילה לכל החיים, מחיר בסדר גמור ובינתיים אחלה תוצאות, שביננו זה חשוב יותר מהכל......

רינהההה

משתמש פעיל
בקייר לייזר יש טיטניום שזה גם לייזר קר, מתחילים איתו ובהמשך עוברים לוקטוס, שהוא יותר יעיל.
הבעיה בקייר שאין להם חבילות ללא הגבלה- שזה יוצא יותר יקר, לעומת אמריקן לייזר שיש להם חבילה לכל החיים.

musicismylove

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בקייר לייזר יש טיטניום שזה גם לייזר קר, מתחילים איתו ובהמשך עוברים לוקטוס, שהוא יותר יעיל.
הבעיה בקייר שאין להם חבילות ללא הגבלה- שזה יוצא יותר יקר, לעומת אמריקן לייזר שיש להם חבילה לכל החיים.
כן אבל לפי מה שאני יודעת וקטוס זה המותג הישן,
יש היום לייזר רגיל הרבה יותר מתקדם

ועבער

משתמש חדש
אל תשווי וקטוס לקנדלה,
זה רמה אחרת לגמרי.
אגב באמריקן לייזר, חבילה לכל החיים, מחיר בסדר גמור ובינתיים אחלה תוצאות, שביננו זה חשוב יותר מהכל......
זה מה שאני מנסה להבין
למה לא להשוות בין קר לחם
הרי מבטיחים לך בשתיהם תוצאות אז למה לא ללכת על מכשיר קר גם אם הוא יקח קצת יותר טיפולים
עדיין לי זה שווה
השאלה שלי האם הוא יעיל כמו האחרים
וההשוואה שלי הוא לא בין ווקטוס לקנדלה אלא מכשיר חם כמו וקטוס וקנדלה לבין מכשיר קר כמו דיודה שהוא בלי כאב

rachelsh

משתמש רשום
אני מטופלת במכשיר עם ידית קרח-השם שלו הוא אייס פרימיום,המכשיר מעולה ונותן תוצאות מאוד טובות ללא כאב בכלל!!!!
העולם התקדם וגם הטכנולוגיה של הלייזר ,אין סיבה לסבול כדי לראות תוצאות טובות.
והיתרון של המכון שאני מטופלת בו לעומת אמריקן לייזר ומכונים גדולים אחרים,שאפשר להגיע מתי שצריך,אין תנאים שרירותיים כאלו של תבואי פעם בחודשיים שלוש,כמו שיש במקומות אחרים.יש לי חברה שהיתה מאורסת והתחננה לטיפול לפני החתונה במכון שהיא מטופלת בו ולא הסכימו לה כי היא כבר עשתה טיפול בטווח של החודשים, למרות שהשיער כבר צמח לא הסכימו לקבל אותה,היא נאלצה ללכת למכון אחר ושילמה עבור טיפול בודד!!!!

rachelsh

משתמש רשום
אל תשווי וקטוס לקנדלה,
זה רמה אחרת לגמרי.
אין חבילה לכל החיים באמריקן לייזר,ולא בשום מכון,השיטה שלהם היא לתת טיפול אחת לחודשיים,ואחרי שסיימת עשר שתיים עשרה טיפולים הם כבר מרחיקים את הטווח בין טיפול לטיפול לשבעה עד עשרה חודשים,גם אם ממשיך לצמוח...
תעשי חשבון לבד כמה טיפולים תצליחי לעשות בעשר שנים...

ועבער

משתמש חדש
אני מטופלת במכשיר עם ידית קרח-השם שלו הוא אייס פרימיום,המכשיר מעולה ונותן תוצאות מאוד טובות ללא כאב בכלל!!!!
והיתרון של המכון שאני מטופלת בו לעומת אמריקן לייזר ומכונים גדולים אחרים,שאפשר להגיע מתי שצריך,אין תנאים שרירותיים כאלו של תבואי פעם בחודשיים שלוש,כמו שיש במקומות אחרים.יש לי חברה שהיתה מאורסת והתחננה לטיפול לפני החתונה במכון שהיא מטופלת בו ולא הסכימו לה כי היא כבר עשתה טיפול בטווח של החודשים, למרות שהשיער כבר צמח לא הסכימו לקבל אותה,היא נאלצה ללכת למכון אחר ושילמה עבור טיפול בודד!!!!
מעניין האם המכשיר עם הידית קרח אייס פרימיום שווה למכשיר דיודה ??

rachelsh

משתמש רשום
אותה טכניקה,אבל פחות כואב,אין סיכוי לכוויות,והוא יודע להתאים את עצמו לגוון השערה,כן שאין פיספוסים וחוסר התאמה כמו במכשירים אחרים.
ואפשר להיחשף לשמש אחרי הטיפול,שזה פלוס רציני במיוחד בקיץ!

הק

משתמש פעיל
אין חבילה לכל החיים באמריקן לייזר,ולא בשום מכון,השיטה שלהם היא לתת טיפול אחת לחודשיים,ואחרי שסיימת עשר שתיים עשרה טיפולים הם כבר מרחיקים את הטווח בין טיפול לטיפול לשבעה עד עשרה חודשים,גם אם ממשיך לצמוח...
אחרי עשרה טיפולים לא אמור לצמוח בקושי... ככה שזה הגיוני להרחיק את הטיפול, לא?

ועבער

משתמש חדש
אותה טכניקה,אבל פחות כואב,אין סיכוי לכוויות,והוא יודע להתאים את עצמו לגוון השערה,כן שאין פיספוסים וחוסר התאמה כמו במכשירים אחרים.
ואפשר להיחשף לשמש אחרי הטיפול,שזה פלוס רציני במיוחד בקיץ!ידוע לך א
ואפשר להיחשף לשמש אחרי הטיפול,שזה פלוס רציני במיוחד בקיץ!
ידוע לך אם זה עובד גם על שיער שחור

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני ביקשתי באמריקן לייזר להכניס לי תור נוסף לפני החתונה והסכימו בכיף.
אם צומח הם אומרים לבוא לביקורת ומוסיפים תורים לפי הצורך.

edemar

משתמש מקצוען
אחרי עשרה טיפולים לא אמור לצמוח בקושי... ככה שזה הגיוני להרחיק את הטיפול, לא?
אבל הקטע הוא שרוב הפעמים אין תוצאות ,ועדין לא מאפשרים להגיע לטיפול
והמחיר הוא פי שלוש יותר יקר

הק

משתמש פעיל
אבל הקטע הוא שרוב הפעמים אין תוצאות ,ועדין לא מאפשרים להגיע לטיפול
והמחיר הוא פי שלוש יותר יקר
אז לכן מבררים מראש על המכון והתוצאות שלו
אני אחרי טיפול ראשון במכון וכבר יש תוצאות של קרחות וכו...אמנם שילמתי יקר מאד אבל זה שווה את זה.
וכן, בררתי מלא לפני.

נעמושית

משתמש צעיר
אפשר לשאול אצל מי?
באיזה עיר ובאיזה מכון?
תנקס

rachelsh

משתמש רשום
בבני ברק,ויש להם סניף גם באשדוד השם שלהם הוא רנה ביוטי,076-8898307

ממליצה בחום בהצלחה!!!

;) MA BU

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אל תשווי וקטוס לקנדלה,
זה רמה אחרת לגמרי.
מה זה מחיר בסדר?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה