שאלתי בדבי וולף ואמרו לי שאין סיכון לעשות לייזר בהריון זה פשוט לא אפקטיבי וחבל לבזבז על זה.אסור מבחינת ההריון או מבחינת יעילות הלייזר??
שאלתי בדבי וולף ואמרו לי שאין סיכון לעשות לייזר בהריון זה פשוט לא אפקטיבי וחבל לבזבז על זה.אסור מבחינת ההריון או מבחינת יעילות הלייזר??
אני עושה בירושלים.יש כאן מישהי שעושה לייזר בקווין בי וראתה תוצאות?
שלחתי כבר כמה פעמים דיווח ולא עוזראולי תעבירו את האשכול לחכמת נשים?
למה לא להשאיר לטובת אלו שאין להן גישה?אולי תעבירו את האשכול לחכמת נשים?
לא יודעת מה החלטת אבל אולי הדברים שאני אומר לך יעזרו..אני צריכה להחליט היום לגביי לייזר , ויש לקווין בי מבצע 3000 לכל החיים.
אפשר המלצות?
זה כולל את כל הגוף ? או יש איזורים שלא כלולים?לא יודעת מה החלטת אבל אולי הדברים שאני אומר לך יעזרו..
הייתי כבר במכון מפורסם וגם אצל מישהי פרטית, שתיהם התחייבו לי על חבילה של 10 טיפולים ואמרו שתוך 3-4 טיפולים רואים שיפור משמעותי ואח"כ ממשיכים עוד כמה טיפולים עד שנהיה חלק לגמרי.
במציאות כשהגעתי לטיפול מספר 10 ועוד לא התקרב ללהיות חלק, פתאום שתיהם (גם המכון וגם הפרטית) הפכו את עורם ואמרו לי שזה נקרא מצב מצוין, ושאין כזה דבר שיהיה חלק לגמרי, ותמיד יגדל שיער וכו' וכו'
עכשיו בע"ה אני הולכת לסגור חבילה עם קווין בי, זה מחיר ממש משתלם, שמעתי המלצות מלקוחות, מקווה שלא אצטרך עוד הרבה טיפולים, אבל גם אם כן זה ללא הגבלה (עד שיפשטו את הרגל ...)
גם אני סגרתי איתם אתמול, והיו שם לפחות עוד 10 בחורות ונשים שסגרוהלכתי בסוף לקווין בי ,והשתמשו בווקטוס ,יחס אדיב ומחיר מצויין, בהצלחה לכולן
אני עושה אצל קייר לייזר וממש נהניתגמני מסתבכת בבירורים עבור הבת שלי
קווין בי כמו שהמליצו פה?
שמעתי גם המלצות על קאר לייזר בירושלים
מי שיכול לעשות לי סדר בדברים אשמח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: