באיזורים הורמונלים בלבדבנוגע ללייזר בגוף.
יכול להיות שגורם לצמיחת שיער יותר ממה שהיה, באיזורים הסמוכים לאיזור המטופל בלייזר?
או שאם קרה כז"ד זה מחדל
לייזר בגוף חלק מהתהליך זה שבין טיפול לטיפול צומח יותר שיער אבל הרבה ממנו נושר תוך 2-3 שבועות.בנוגע ללייזר בגוף.
יכול להיות שגורם לצמיחת שיער יותר ממה שהיה, באיזורים הסמוכים לאיזור המטופל בלייזר?
או שאם קרה כז"ד זה מחדל
בלתקאני בעלת עור בהיר ושיער כהה.
עשיתי לייזר בפנים (בפאתים) בוקטוס עם גילוח לפני כן.
מה שקרה זה שהשיער התפשט לי בצורה מזוויעה על הצוואר ולכיוון הלחיים.
היום הלכתי למכון שייעצו לי לעשות לייזר אבל בלי גילוח אלא קודם כל שורפים את השיער.
יש לי כמות גדולה של שיער וצמיחה צפופה. ככה שאמרו לי שאפליציה תצא לי ממש יקר וגם המוןן עבודה.
מה אומרות?
רק מטיפולים שישי או שביעי מתחילים לראות תוצאותאם אחרי 3 טיפולים ממשיכה השתערות זה לא נראלי תקין.
לא הבנת אותי נכון.רק מטיפולים שישי או שביעי מתחילים לראות תוצאות
בחיים לא מפסיק לגדול אחרי 3 טיפולים
אבל הצמיחת יתר היא רק במקומות שמטפולים בלייזרלא הבנת אותי נכון.
בארור שלא ב3 טיפולים מסיימים....
אבל כן יש תופעה של צמיחה יותר מוגברת ששל השיער בין טיפול לטיפול וזה אמורה להיעצר (הצמיחת יתר) תוך 3-5 טיפולים.
לאחר הדוקטורט שלך בנושאלא הבנת אותי נכון.
בארור שלא ב3 טיפולים מסיימים....
אבל כן יש תופעה של צמיחה יותר מוגברת ששל השיער בין טיפול לטיפול וזה אמורה להיעצר (הצמיחת יתר) תוך 3-5 טיפולים.
אני הייתי לא ממש שעירה וכן צמח לי יותר אחרי הטיפולים.לאחר הדוקטורט שלך בנושא
האם צמיחת יתר באזורים שלא צמח בהם קודם שיער ,
סמוך לאיזור המטופל בלייזר(טיפול 3-5)
זה נורמאלי?
עשית אצל משהיא שבטוח טובה?מעניין אם מישהי נתקלה, האפילצייה עשתה לי כתמים על העור.
היה לי מזה שבועיים מוגלה, שמתי משחה אנטיביוטית, ולא עזר.
מחפשת שיטה נוספת...
אם מתאים לייזר ברור שעדיף.
השאלה אם יש שיטה שלישית?
היא משתמשת במכשיר החדש והיקר?כן יש לה הרבה נסיון, מעניין מה שאת אומרת
תבדקי שיטת בי סיגמה אצל אילה ברליןעשית אצל משהיא שבטוח טובה?
כי לי למשל יש עור רגיש וניסיתי כבר לעשות אצל 2 קוסמטיקאיות שנחשבות מאוד מאוד טובות עם המון נסיון אבל הם משתמשות עם מכשיר ישן ונשאר לי סימנים ,ואחר כך עשיתי אצל 2 עם נסיון של שנה והרבה פחות כאב ולא נשאר סימנים בכלל
בוקטוסבאיזה מכשיר זה?
אני גם עושה בווקטוס.בוקטוס
גם השיעיר שהיה נעשה עבה יותר וגם צמיחה מסביב
כנ"ל אניבוקטוס
גם השיעיר שהיה נעשה עבה יותר וגם צמיחה מסביב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: