מישהו יכול לצטט מקור כלשהו?
בבקשה
כי אם אין מקורות או רבנים מוסמכים על העניין, מי אמר שזה מותר בכלל? צריך להיזהר מאוד עם הדברים האלו
אני אתאיסט באמונות מעין זה אבל ספציפי את זה מכיר מקרוב וזה מדהים .העופרת מתמלאת בצורות עיניים וכו' ושוב ממיסים עד שאין עיניים.נשמע בדיוני אבל תכל'ס זה אמיתי.
מי שלא מקפיד כל כך בענייני עין הרע, גם כן לא משפיע עליו עין הרע כל כך, כדברי הגמרא, מאן דלא קפיד, לא קפדינן בהדיה (מי שלא מקפיד על כך, גם לא יקפידו איתו).
נכון, הייתי אצלו, הרבה שולחים אליו, הוא לא דורש תשלום אבל אפשר לתת לו תרומה.ויש אחד בגבעת שאול בשם רוני, שידוע לי שהרב מרדכי אליהו היה שולח אליו-
054-5704930
מישהו יכול לצטט מקור כלשהו?
בבקשה
כי אם אין מקורות או רבנים מוסמכים על העניין, מי אמר שזה מותר בכלל? צריך להיזהר מאוד עם הדברים האלו
נו זה נשמע כמו המשפט של החילונים,במשפחה שלנו עובר המשפט "מי שלא מאמין בעין הרע, עין הרע לא שולטת בו"
מי שלא מאמין-לא צריך לעשות הוצאת עין הרע
ומי שמאמין, בהחלט צריך מפעם לפעם לעשות הוצאת עין הרע.
אני אישית לא מאמינה בזה,
אבל יש לי אח שמוציא עין הרע בעזרת לחש, משהו שעובר מדור לדור (לא במשפחה שלנו) מישהו שלימד אותו כשנהיה בן 13, ומאז מוציא עין הרע לכל המשפחה, אם רוצים ואם לא
ההורים שלי מאמינים שכל דבר רע שקורה למישהו, זה 100% עין הרע.
ואז נולד לי ילד שע"פ הכל היה נראה בסדר, אבל כשהיה בן 8 ח' התהפכו עלינו השמים, לא משנה כמה הוצאות עין הרע עשו לנו, המצב שלו נע בין התקדמות מינורית לבין התדרדרות מפתיעה, הוא ילד מיוחד בכל מובן המילה, והאמונה שזה רק עין הרע, לטעמי פוגעת באמונה הבסיסית שזהו נסיון שנתן הקב"ה.
כי ככה קיבלנו את זה, ואנחנו אוהבים את הניסיון שלנו, עם כל הקושי והחיים המטורפים.
אה, ואולי זה לא השפיע, כי לא האמנו מספיק?
גם אנחנו נעזרנו כמה פעמים.
נשמע מיסטי, כן. קשה לעיכול, אבל מוסמך. ובמקרה שלנו- ב"ה עבד תמיד.
שמעתי ממקור ראשון מהרב מרדכי גרוס (גאב"ד חניכי הישיבות) שהמליץ במקרה מסויים להוציא עין הרע בעופרת.
הוא הפנה בזמנו לגברת לוצקין שכבר איננה איתנו
אבל הבנים שלה גם עוסקים בזה.
יש את XXX שמוציא עין הרע אפשר דרך הטלפון הוא מבית שמש ניתן להתקשר ל0534169892
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: