חדש מתחילת שנה לועזית.בכל החודשים האחרונים כללית היו זולים יותר? או שזה משהו חדש?
חדש מתחילת שנה לועזית.בכל החודשים האחרונים כללית היו זולים יותר? או שזה משהו חדש?
בכל החודשים האחרונים כללית היו זולים יותר? או שזה משהו חדש?
הכאבים לא קשורים למנתח אלא לסוג הניתוח.אני עשיתי אצל לוינגר בעצמו, ועלה לי ממש יקר למרות שיש לי מאוחדת שיא (כ 11,500 ש"ח), אבל לדעתי זה שווה כל שקל!
כבר באותו היום הרגשתי מעולה, ללא כאבים בכלל!
100%הכאבים לא קשורים למנתח אלא לסוג הניתוח.
אני שמעתי שבמרפאה של ד"ר לוינגר ובאסותא ממשתמשים באותו מכשור.
מה ההגדרה של ביטוח בריאות פרטי?אם יש לך ביטוח בריאות פרטי יורד לך עוד בערך 5000 ש"ח
ביטוח בריאות פרטי זה ביטוח שלא קשור לקופת חוליםמה ההגדרה של ביטוח בריאות פרטי?
אם יש לי ביטוח בריאות אבל בסיס - זה גם יכול לתת לי משהו??
יש לבדוק מראש אם זה כלול בפוליסה.ביטוח בריאות פרטי זה ביטוח שלא קשור לקופת חולים
לנו יש נגיד ביטוח של מגדל אז קיבלנו מהם את הכסף
דווקא אני עברתי אצל לוינגר את הניתוח הקצר והקל וההחלמה היתה ממש פשוטהיש 2 סוגי ניתוחים- חיתוך ושיוף בחלק מהמקומות נותנים למטופל להחליט על סוג הניתוח
אצל דר לוינגר הוא אמר לי איזה ניתוח הכי טוב לקרנית שלי
סוג אחד הניתוח קל מאוד וקצר בין 10 ל 20 שניות כל עין אבל ההחלמה קשה יותר
סוג שני הניתוח קצת יותר ארוך משהו כמו דקה וחצי כל עין וקצת יותר מפחיד וההחלמה קלה יותר
כמובן שזה גם משתנה בין בני אדם
לדעתי את מתבלבלת בין סוגי הניתוחים כי זה התגובה ששמעתי ממי שעבר את הניתוח השנידווקא אני עברתי אצל לוינגר את הניתוח הקצר והקל וההחלמה היתה ממש פשוטה
3 שעות אח"כ כבר הרגשתי מצוין ויומיים אח"כ יצאתי עם משקפי שמש לסידורים......
אני בעצמי עברתי את הניתוח הקצר 20 שניות לעין והוא הניתוח הקל!לדעתי את מתבלבלת בין סוגי הניתוחים כי זה התגובה ששמעתי ממי שעבר את הניתוח השני
ומי שעבר את הניתוח הקצר סבל מאוד 3 ימים ראשונים ורק אחרי שבוע כשהוציאו את העדשה הרגיש טוב
עדשה זה הניתוח המורכב והארוךשבוע כשהוציאו את העדשה הרגיש טוב
עדשה יש ב2 סוגי הניתוחים,אני בעצמי עברתי את הניתוח הקצר 20 שניות לעין והוא הניתוח הקל!
לא שמעתי ממשהו
פשוט עברתי את זה על העיניים שלי!!!!
עדשה זה הניתוח המורכב והארוך
הקצר זה רק שיוף וזה ממש קל
בדיוק. אני עשיתי את PRKעדשה יש ב2 סוגי הניתוחים,
שיטת טראנס PRK - שיוף חיצוני של הקרנית - החלמה קשה יותר (כ3 ימים וכו')
שיטת Z LASIK - חיתוך של הקרנית ושיוף פנימי - החלמה קצרה יותר (כיממה)
אני אחרי שנה פלוס מהניתוח ולא מרגישה את כל הסיפטומים האלו כמו פוקוס יובש ועין שורפת מול מחשב
עשיתי את הניתוח באדר שזה עדיין חורף והתרגלתי כבר לאור יום (ברור שיותר נח משקפי שמש אבל לא מרגישה חובה)
אמרו שזה בגלל שעשיתי אצל לוינגר שהוא המומחה מעל 20 שנה בתחום
מה הכוונה?בנוסף לא הייתי צריכה לחכות תקופת המתנה כי הייתי בקומה שלי בדרגה הכי גבוהה מעל שנתיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: