נרשמתי לאתר ומקפיץ לי את תיבת מילוי הפרטים שוב.
מעייף ומעצבן למדיי.
שימי לב, כיון שבסרט יש נשים הוא מוצג רק למשתמשות, ההגדרה של משתמשים חדשים כמורשים, לוקחת כמה דקות כי היא תהליך ידני, מיד בסיום ההגדרה המשתמש מקבל מייל לעדכון הסטטוס, אם לא קיבלת מייל עדכון סטטוס, תוכלי לכתוב לי באישי את המייל שלך, ואבדוק אם השינוי בוצע בחשבונךגם אני נרשמתי ולא מוצאת את הפרומו אשמח לדעת
ראי בתחילת האשכול קישורהי מירי, אפשר לראות גם את הפרומו המרגש שכולן לא מפסיקות לדבר עליו??
מוזרסיוווט!! מילאתי את הפרטים להרשמה 5 פעמים ועדיין זה לא רשום!!!
רשמתי אותךשלחתי לך, תודה
נרשמתי אבל לא מוצאת היכן הפרומו...
קיבלת מייל חזרה מהאתר בשם "עדכון סטטוס משתמש"?גמני
קיבלת מייל חזרה מהאתר בשם "עדכון סטטוס משתמש"?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: