את
את מה ?אם יש את זה למשהי שתשלח בג'מבו מייל
את מה ?אם יש את זה למשהי שתשלח בג'מבו מייל
את סרטון הדוגמא "לשם שינוי" הטריילראת
את מה ?
לי יש איך לישלוח?את סרטון הדוגמא "לשם שינוי" הטריילר
מה העניין?את סרטון הדוגמא "לשם שינוי" הטריילר
יש לך את הקובץ של הסרטון? אז כןלי י
לי יש איך לישלוח?
שאלה איךךךךך?????...יש לך את הקובץ של הסרטון? אז כן
הבעייה היא לא בהצלחת הצפייה היא בגלל עומס על הקובץ הספציפי.מה העניין?
אם לא מצליחים לצפות בטריילר, איך תצפי בסרט עצמו?
אז את צריכה שמישהי תשתף אותך בדרייב לראות אם הוא פועל תקין ולא נתקע באמצעהבעייה היא לא בהצלחת הצפייה היא בגלל עומס על הקובץ הספציפי.
לדוגמא הקישור הזה שלי
אם הוא עובד לך גם באיכות הגבוהה (בגלגל שיניים ניתן להעלות את האיכות) אזי גם הסרטים האחרים יפתחו.
אם היה לך חסימה גבוהה יותר אז לא היה נפתח בכלל העמוד של הסרט ואז גם הסרט עצמו לא היה נפתח...
רק שהתקלה הזו לא תבוא בשעה שיצפו בסרטים.בבוקר עבד לי כניראה שעכשיו יש מידי הרבה אנשים על זה אפשר פשוט ליצפות בסרט בשעה מוקדמת
מה זה????..הבעייה היא לא בהצלחת הצפייה היא בגלל עומס על הקובץ הספציפי.
לדוגמא הקישור הזה שלי
אם הוא עובד לך גם באיכות הגבוהה (בגלגל שיניים ניתן להעלות את האיכות) אזי גם הסרטים האחרים יפתחו.
אם היה לך חסימה גבוהה יותר אז לא היה נפתח בכלל העמוד של הסרט ואז גם הסרט עצמו לא היה נפתח...
Google Drive stellt sich vor – Alle Ihre Dateien an einem Ort
Mit Google Drive können Sie Dateien kostenlos sichern und einfach auf Ihre Daten über ein Telefon, Tablet oder einen Computer zugreifen. Nutzen Sie kostenlos 15 GB Speicherplatz in Google.drive.google.com
זה שיתוף סרטון בדיוק כמו הסרט שטלי אברהמי תשלח. אם זה עובד גם הסרט יעבוד.מה זה????..
אם ככה כנראה החיבור הוא סטיק ולא תשתית. צפוי הרבה תקיעות גם אם זה יעבוד...ניסיתי לפתוח את הקישור. לא נפתח,
מופיע לי: התצוגה המקדימה של הקובץ נכשלה, הייתה בעיה בהפעלת הסרטון הזה.
אז לא הולך? לא לרכוש סרט?
להשתעמם כאילו? אוווווף
פשוט לא אקנה.אם ככה כנראה החיבור הוא סטיק ולא תשתית. צפוי הרבה תקיעות גם אם זה יעבוד...
(השאלה אם תקני וזה יתקע תוכלי למכור את הזכות : ?
תנסי לישלוח להם מייל אשמח שתעדכני כי גם אני רוצהמשהי קנתה את "לשם שינוי"?
הקישור לרכישה חסום לי
ואת הדוגמית הצלחתי לפתוח, נטפרי.
שלחתי להם כבר 2 מיילים...לכן אני שואלת כאןתנסי לישלוח להם מייל אשמח שתעדכני כי גם אני רוצה
אני מתכננת הערב אי"המשהי קנתה את "לשם שינוי"?
הקישור לרכישה חסום לי
ואת הדוגמית הצלחתי לפתוח, נטפרי.
אם את מצליחה לרכוש, אשמח שתעדכני אותי.אני מתכננת הערב אי"ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: