חסר את האפשרות:
"סבא וסבתא משלמים הכל"
מעניין מה הצבעת???וואו כמה שזה מעניין אותי
ה ק פ צ ה
לכן יש אופציה מספר שלש שזה לכאו הכי פר,,,,, לא?בכל האפשרויות זה יכול לצאת מאד לא פר לחלק מהמשפחות, ובדרך כלל המשפחות הצעירות במשפחה מממנות את המשפחות המבוגרות- גם אם זה שווה בשווה לפי זוגות ואז המשפחות הקטנות מממנות את הגדולות. וגם לפי נפשות בד"כ למשפחות הצעירות יש קטנים ממש שבכלל לא אוכלים או כמעט לא אוכלים (וגם לא צריכים את האוכל היוקרתי) והמשפחות המבוגרות שבאים עם הנשואים שלהם או הבוגרים שלהם.
וגם אם לא מתחשבנים אז מי שיותר משקיע ויותר אכפת לו הארוע- הוא מממן את אלו שמגיעים עם ראש קטן והכינו אורז או סלט...
לכאורה זה יותר טוב מאשר מספר נפשות ממש, אבל מי שיש לה 5 ילדים בגילאים 2-10 לא משתווה למי שיש לו נשואים ובחורים. ואם אצלינו היו עושים בצורה כזו- לא הייתי מביאה לשמחות את הילדים בגילאים האלו. (הייתי מעדיפה לשלם לבייבי סיטר- כי היה יוצא לי יותר זול)לכן יש אופציה מספר שלש שזה לכאו הכי פר,,,,, לא?
גם לפי נפשות וגם מוגבל למגיל שנתיים ומעלה שאז בד"כ כבר אוכלים הכל.
לכן כתבתי בכותרת שבאמת הסקר נועד בעיקר למשפחות גדולות. הן נתקלות המון פעמים בקונפליט הזה.זה אינדיבידואלי
תלוי מה גודל המשפחה ותלוי מה גילאי המשפחה
משפחה מורחבת או משפחה מתרחבת
אצלינו לדג' מחשבים כךויש עוד אופציה ששמעתי מכמה משפחות
מחלקים לפי נפשות
וילד עד גיל שנתיים חינם
וילדים מגיל שנתיים עד החתונה נחשבים כחצי מבוגר
קצת מסובך אבל נשמע לי הגיוני
זה יותר נכון מבחינה חישובית, אבל מרחמת על מי שצריך לעשות את החישובים האלו.ויש עוד אופציה ששמעתי מכמה משפחות
לפי נפשות וילד עד גיל שנתיים חינם
נשמע באמת סופר הגיוני.ויש עוד אופציה ששמעתי מכמה משפחות
מחלקים לפי נפשות
וילד עד גיל שנתיים חינם
קל ופשוטזה יותר נכון מבחינה חישובית, אבל מרחמת על מי שצריך לעשות את החישובים האלו.
אולי לארוע גדול כמו שבת משפחתית שזה ברור מראש מי מגיע וכו' זה מתאים אבל לשבע ברכות או מסיבה אחרת זה ממש כאב ראש לחשב מי הגיע מאיזה משפחה וכו'
ואם 8 משפחות חושבים משהו אחד, ו-3 משפחות חושבים משהו אחר- מה עושים??משפחת אשתי
ערכו שאלון מה העדיפויות של כל אחד על כל סוג אירוע
וכמה כסף הוא חושב שצריך להוציא על אירוע מסוג זה
יש לנו הו"ק לגמ"ח ששם יש לנו חשבון וכשצריך להוציא כסף לאירוע מוציאים מהקופה המשפחתית בגמ"ח
פעם בחמש שנים עורכים שאלון עם העדכונים ואיך בני המשפחה חושבים שצריך להתנהל הקופה
כל זוג מקבל שאלון למילוי וע"פ זה מתנהל הקופה
מדובר על אירוע שכל אחד משלם על עצמוזה יותר נכון מבחינה חישובית, אבל מרחמת על מי שצריך לעשות את החישובים האלו.
אולי לארוע גדול כמו שבת משפחתית שזה ברור מראש מי מגיע וכו' זה מתאים אבל לשבע ברכות או מסיבה אחרת זה ממש כאב ראש לחשב מי הגיע מאיזה משפחה וכו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: