רק זה לא, אחרי שלוש דיווחים על תוכן שלילי בסגנון הבא, הם יתפטרו:רוצים קצת ספוילרים מידי פעם?
היו כמה שביקשו להפוך למנהלים.
צפה בקובץ המצורף 1086296
כמה חבל שהם לא ציינו את שם הניק שלהם... הפסידו!
"שלום למנהלים היקרים. בהודעה הזאת יש חוסר צניעות משווע. איך אפשר להתייעץ בפורום כללי על פצע מוגלתי ברגל בלי גרב?!"
מזל"ט! בנין עדי עד...אם אני חתן מה אני עונה נשוי או רווק?
מתאים לפורים......רק זה לא, אחרי שלוש דיווחים על תוכן שלילי בסגנון הבא, הם יתפטרו:
כמעט ולא פגשתי כאלו.אבל עדיין חושבני שרוב הציבור לא יודע או לא יודה שהוא יודע מה זה פרוג.
ממש לא המטרה!ואם המטרה היא לגרום לחשיפה ולבשר לעם את בשורת פרוג, העיתון והפורום, האם זה לא מהלך קצת בעייתי?
נכון מאד לדעתי!אתם לא חיים קצת בבועה?
לא נראה לי שהציבור בשל לזה שבאיצקוביץ' יחלקו עיתון שהורותו ולידתו ב... אינטרנט
זה כמו שיחלקו עיתון 'כיכר השבת',
טוב לא ממש כמו שהרי פרוג פתוח בנטפרי, אבל עדיין חושבני שרוב הציבור לא יודע או לא יודה שהוא יודע מה זה פרוג.
ואם המטרה היא לגרום לחשיפה ולבשר לעם את בשורת פרוג, העיתון והפורום, האם זה לא מהלך קצת בעייתי?
נכתב ברציניות...
את הניק השני שלךבשאלה מי הניק הכי אהוב בפרוג מה ציפיתם שנענה?
או את פותח האשכול..את הניק השני שלך
צחקתי. ציטטתי מנהל חדש שלא ידעתי על קיומונדמה לי שיש טעות בציטוט ההודעה. התכוונת להודעה אחרת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: