כן. גם לי זה הציק...
הרגיש לי שטובי התאים לה יותר
כנראה גדליה צנזר את זה...
ועליו לא שואלים שאלות
כן. גם לי זה הציק...
הרגיש לי שטובי התאים לה יותר
לא, הוא הופיע במשפחה ובסיפור שם - קראו לילדה טובי, בספר - קוראים לה מירי (ככה הבנתי...)הספר שניה לפני האור הוא חלק מסדרה??
יש ספר נוסף ומאד יפה שנשכח מאחור: אסתריקה -נתנו בה אמון. פורסם בלבית של המבשר בשנת תשס"ט (לפני בסוף יקראו לך לחזור)אנכי מבקש
הנורמלי האחרון
לחיות וחצי
שניה לפני האור
#
ילדה נוף
#
עוד יקראו לך לחזור
שיבולים שנותרו בשדה
עוד פנס ודי
#
מסומן
יש ספר נוסף ומאד יפה שנשכח מאחור: אסתריקה -נתנו בה אמון. פורסם בלבית של המבשר בשנת תשס"ט (לפני בסוף יקראו לך לחזור)
ברור לנו שאנחנו נצטווינו על ואהבתם את הגר בתורה, ועל מכבדה יותר מגופו בחז"ל , עוד בזמן שהאירופים היו ברובם אנאלפבתים גמורים.אפשר לחשוב מדבריכם שגזענות היא מצווה ולהבדיל אהבת הבריות מקורה בתנועה הרפורמית.
הרבה מילים יפות ששוכחות דבר אחד: שהתורה הקדושה היא ערש ההומניזם האמיתי (לא זה המזויף של השמאל של זובחי אדם) שהיא המצווה לאהבת כל מי שנברא בצלם. בטח כשהוא הבת הגרושה שלך שנתפסה לכת או הבן שלך שהחליט ללמוד לתואר ראשון.
אוי למי שחושב ששנאת השונה מקורה ביידישקייט.
ציפיה לגאולה.ואת השלישי שכחתי.
לנפנף עם המשפט.אוי למי שחושב ששנאת השונה מקורה ביידישקייט.
נכוןאך חשוב לנו לדעת שהספר לא נועד למתבגרים.
פעמים מרוב מלחמה בתרבות המערבית הקלוקלת שוכחים שיש גם נקודות אמת בחלק מערכיהם
כמו כל הסדרה שלואך חשוב לנו לדעת שהספר לא נועד למתבגרים.
ממש ממש לא (בקושי מוזכר שם)תכל'ס הספר מדבר על דיכאון\דיכאון אחרי לידה?
אז כן מוזכר, אבל קצת..ממש ממש לא (בקושי מוזכר שם)
משהו מאוד שולי בספר - דמות שמוזכרת אולי פעמיים במהלך הספר סובלת ממחלת נפש כזו או אחרת. ותו לא!אז כן מוזכר, אבל קצת..
אפשר לקבל את השיר של אלחנן ניר של לויודמי היכהו. לא הצלחתי למצוא.
תודה על השיר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: