יהודי רגיל
משתמש פעיל
האם כבר יצא לאור הספר 'שניה לפניה האור' של רותי קפלר? באור החיים ובפלדהיים עדיין לא היה.
האם יש מידע מתי יצא?
האם יש מידע מתי יצא?
אגב ככל הידוע לי, לפי מצב המתח היום בשוק הפצת הספרים, ספר שיוצא בהוצאת יפה נוף אינו נמכר באור החיים ולהיפך. זה בדרך כלל.האם כבר יצא לאור הספר 'שניה לפניה האור' של רותי קפלר? באור החיים ובפלדהיים עדיין לא היה.
האם יש מידע מתי יצא?
כן נמכר, אבל לאחר זמן ובמחיר גבוה יותראגב ככל הידוע לי, לפי מצב המתח היום בשוק הפצת הספרים, ספר שיוצא בהוצאת יפה נוף אינו נמכר באור החיים ולהיפך. זה בדרך כלל.
האם כבר יצא לאור הספר 'שניה לפניה האור' של רותי קפלר? באור החיים ובפלדהיים עדיין לא היה.
האם יש מידע מתי יצא?
בטח השיתוף ההוא לא מיועד לאלו הסובלים מרגישות ספיציפית מאודבעז"ה בקרוב ממש. בתקווה שבשבוע הבא הוא כבר יהיה בחנויות.
מעשה ידי שרה כ"ץ האלופה. ניתן לקרוא קצת על התהליך כאן:
שיתוף - שניה לפני
אחרי הרבה זמן שלא הגעתי לשתף, (חכו יש עוד מלאי בקנה, אחד אחד..) אני מעלה את אחד המועדפים שלי שהיה לי כיף גדול לעצב אותו - ועוד יותר עונג עם לקוחה מהממת! פרויקט חם עכשיו מהמעבדה - שניה לפני שהוא רואה את האור כמו בכל פרויקט לפני שניגשתי לעצב הייתי חייבת לוודא בעצם- מה אני רוצה שיבינו / שירגישו...www.prog.co.il
וואו, תודה. כבר ממש מחכים...בעז"ה בקרוב ממש. בתקווה שבשבוע הבא הוא כבר יהיה בחנויות.
שיתוף - שניה לפני
אחרי הרבה זמן שלא הגעתי לשתף, (חכו יש עוד מלאי בקנה, אחד אחד..) אני מעלה את אחד המועדפים שלי שהיה לי כיף גדול לעצב אותו - ועוד יותר עונג עם לקוחה מהממת! פרויקט חם עכשיו מהמעבדה - שניה לפני שהוא רואה את האור כמו בכל פרויקט לפני שניגשתי לעצב הייתי חייבת לוודא בעצם- מה אני רוצה שיבינו / שירגישו...www.prog.co.il
יהיה באור החיים או בפלדהיים?בעז"ה בקרוב ממש. בתקווה שבשבוע הבא הוא כבר יהיה בחנויות.
שיתוף - שניה לפני
יהיה באור החיים או בפלדהיים?
ע''י איזה הוצאת ספרים זה יצא בעז'ה?
מה זה הספר בפרופיל שלך?יצא ביפה נוף.
האם אור החיים ימכרו או לא - אין לי מושג, גם לא הולכת לשאול אותם...
מה זה הספר בפרופיל שלך?
תרגום לאנכי מבקש?
רק תרגום או יש תוספת כתיבה?כן, ב"ה. יצא השבוע.
תרגום פשוט, או יותר מזה??כן, ב"ה. יצא השבוע.
רק תרגום או יש תוספת כתיבה?
תרגום פשוט, או יותר מזה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: