גם אני ראיתי שגיאה כזו. ממש בקטנה. אחר כך קראתי שוב והבנתי שהאבא מדבר אז השגיאה היא שלי.. בקיצור לא ברור בודאות שיש שגיאה.בהחלט ספר מדהים
לא הנחתי אותו מהיד כמו כל הספרים שלך,
גם לדעתי לא היה מספיק ברור התהליך ששיני עוברת
כן היה מודגש שהיא רוצה להתקדם
אבל מכאן ולהתחתן עם חסיד שמור,
וסתם הערה קטנה להוצאה הבאה
אולי טיפשי אבל לי ממש הציק שהיו כמה וכמה שגיאות איות כמו היא במקום הוא וכו...
כמוני כמוךאין כמו הספרים של ליבי קליין הסופרת החרדית הראשונה (לא מכיר את כולם....) שנוגעת באין ספור נקודות בנחישות וברגישות
כל ספר שלה שמגיע לידי אני לא מניח עד שקורא בשקיקה מכריכה לכריכה גם אם זה יגמר באור הבוקר שיפציע מהתריסים......
לא בכל הספרים זה היה והיה מאד קשה לקרוא ספר עם סוף כמעט טראגי.יש רק אי אילו קטעים בחלק מהספרים שמפריעים לי
כמו שכתבו פה קודם
שכמעט תמיד כולם מתחתנים/נפקדים/וכו וכו
אבל זה משולב כל כך יפה שכמעט ולא מרגישים קיטשיות
חוץ מהעלילות והטוויסט הדרמטי הרגשות, התחושות, המחשבות, מובעים בצורה שאי אפשר שלא להתחבר אליהםיש רק אי אילו קטעים בחלק מהספרים שמפריעים לי
כמו שכתבו פה קודם
לא בכל הספרים זה היה והיה מאד קשה לקרוא ספר עם סוף כמעט טראגי.
יש לנו מספיק במציאות לפחות בספר נהנה מהאמונה ומהתוצאה... בקרוב.
יש רק אי אילו קטעים בחלק מהספרים שמפריעים לי
כמו שכתבו פה קודם
זה נכון, אבל זה מה שיפה.יש רק אי אילו קטעים בחלק מהספרים שמפריעים לי
כמו שכתבו פה קודם
ברור שלאאא ולכן באמת כתבתי /נרפאים -ומחקתיזה נכון, אבל זה מה שיפה.
הרי לא היית מסכימה, שלייבי, נגיד, ימות. נכון?!
ו @ליבי קליין - באמת ספרים מושלמים, נוגעים עמוק, ואיכותיים!
הרי לא היית מסכימה, שלייבי, נגיד, ימות. נכון?!
אז ככה אני נעצרתי בכי אתה עמדי
- גם כי אלך, הוצאת מייזליק ספרים, 2014
- כי אתה עמדי, הוצאת מייזליק ספרים, 2015
- אך טוב וחסד, הוצאת מייזליק ספרים, 2016
- אל תסתר, הוצאת מייזליק ספרים, 2017
- לולא האמנתי, הוצאת מייזליק ספרים, 2018
- לראות בטוב, הוצאת מייזליק ספרים, 2019
- כי אבי ואימי, הוצאת מייזליק ספרים, 2020
- אשא עיני, הוצאת מייזליק ספרים, 2020
- מאין יבוא, הוצאת מייזליק ספרים, 2021
- שמיים וארץ, הוצאת קולמוס 2022
אני מלכתחילה הייתי נותנת לקרוא את הספר לנערה בת 16, ולו כדי לראות תקשורת יפה ומכבדת בין בני זוג.מענין אותי מה אתן אומרות, סיימתי לקרוא את הספר (הוא היה מדהים....)
הבת שלי בת 16, ממתינה לקרוא בו אחרי,
אני חושבת ומרגישה שהוא לא מיועד לבנות, ומתלבטת אם באמת לא לתת לה לקרוא,
בגדול בכלל לא הייתי אמורה לקרוא את זה, היא השאילה מחברה ועל הדרך קראתי אז היא המתינה בסבלנות, ותוך כדי קריאה חשבתי לעצמי שהיא עוד אמורה לקרוא את זה. אני מאמינה שהיא תאמר לי שכל הבנות בכיתה קראו את זה...
יכול להיות שאני מהדור של פעם שלא חושבת שבנות אמורות לקרוא את כל התיאורים והפירוטים..., ואפילו למשל למה ללייבי לא אמור להיות עוד ילדים...
מה אתן אומרות, מיועד לבנות או לא?
ליבי בעצמה כתבה שהוא מיועד לנשיםמענין אותי מה אתן אומרות, סיימתי לקרוא את הספר (הוא היה מדהים....)
הבת שלי בת 16, ממתינה לקרוא בו אחרי,
אני חושבת ומרגישה שהוא לא מיועד לבנות, ומתלבטת אם באמת לא לתת לה לקרוא,
בגדול בכלל לא הייתי אמורה לקרוא את זה, היא השאילה מחברה ועל הדרך קראתי אז היא המתינה בסבלנות, ותוך כדי קריאה חשבתי לעצמי שהיא עוד אמורה לקרוא את זה. אני מאמינה שהיא תאמר לי שכל הבנות בכיתה קראו את זה...
יכול להיות שאני מהדור של פעם שלא חושבת שבנות אמורות לקרוא את כל התיאורים והפירוטים..., ואפילו למשל למה ללייבי לא אמור להיות עוד ילדים...
מה אתן אומרות, מיועד לבנות או לא?
אבל היא כבר לא שם, ולא רוצה להיות שם. והיא מאוד מאוד רוצה לקים בית שמור מאוד, וחולמת על בעל כזה. כתבתי בפירוש כמה פעמים.
למה שלושה?
מאשי שמרה על עצמה מאוד מאוד, זה כתוב בכמה וכמה מקומות. וזה שידוך שעלה כבר לפני כן.
מי עוד?
מלכי ומוישי? כל אחד והתיק שלו. היא הסכימה בגלל הערשי.
אני חושבת שניסיתי כן להראות את התהליך שהיא עוברת. זו לא בחורה שחוזרת בתשובה ובאה לבית של אבא ואמא בחזרה, כן? זה משהו הרבה יותר רציני ועמוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: