האם זה מעביר מידע כמו 'על התשועות' של מאיר למברסקי ? או שזה יותר כניסה לתקופה באופן אישי ?קראתי.
ספר מטורף
עלילתי על רקע התקופה של יוון עם המון מידע ומחקר
לא בגוף ראשון אבל עלילה אנושית, נוגעת לב וזורמת ברמות
זה ספר של כניסה לתקופה באופן אישיהאם זה מעביר מידע כמו 'על התשועות' של מאיר למברסקי ? או שזה יותר כניסה לתקופה באופן אישי ?
לא שזה ספר לא טוב ח"ו, אבל ספר מידע יותר מאשר עלילה חוויתית זורמת
זה ספר ששוה לקנות- שיהיה בבית או כזה שקוראים רק פעם אחת?ספר מהמם
בליגת על!!
מצרפת קישור משבי רגע כדי להבין במה מדובר
עברייקוס: יצירה מונומנטלית לחנוכה - שְבי רגע
שיגעון ופיקחות, רגש ומעשה, גשם ורוח, אור וחושך - כל אלו מוצאים את מקומם בתוך "עברייקוס" - יצירה ספרותית נדירה על ימי החנוכה. על הימים ההם - לזמן הזה.www.shvirega.co.il
יכול להיות שזה ספר מטורף.ספר מהמם
בליגת על!!
מצרפת קישור משבי רגע כדי להבין במה מדובר
עברייקוס: יצירה מונומנטלית לחנוכה - שְבי רגע
שיגעון ופיקחות, רגש ומעשה, גשם ורוח, אור וחושך - כל אלו מוצאים את מקומם בתוך "עברייקוס" - יצירה ספרותית נדירה על ימי החנוכה. על הימים ההם - לזמן הזה.www.shvirega.co.il
ואו ואו ואו אני אחרי קריאה ממליצה מאד מאד מאד
כן הייתי חושבת שזה קריאה בעיקר לחנוכה וכן אני שמחה שהספקתי לקרוא כי זה מבט שונה משהכרתי זה כאילו להכנס לעומק של התקופה נהנתי מאד
כאן יש את הפרק הראשון והוא ממש משקף את הספר לדעתי https://yefe.co.il/product/קריאה/נוער/היסטוריה-נוער/עבריקוס/
זה ספר ששוה לקנות- שיהיה בבית או כזה שקוראים רק פעם אחת?
אצלי למשל זה לא שיקול אם לקרוא ספר חדש או ישן,בספרים הישנים מרגישים הרבה יותר בתקופה
יש בו תיאורים קשים?ספציפית הספר הזה אכן כתוב כמו ספרים של פעם בתאור עניני וממשי ממש מרגישים את הדמיויות
קראתי אתזה בעקבות שאחרי שקראתי את עניה סערה הבנתי מה היה חסר לי
זה חוויה אחרת
מה זה הספרים הישנים?...וכן אני שמחה שהספקתי לקרוא כי זה מבט שונה משהכרתי זה כאילו להכנס לעומק של התקופה נהנתי מאד...
בספרים הישנים מרגישים הרבה יותר בתקופה (ולא ניכנס כרגע לספרים שלא התקבלו בקרב ישראל) הם כתובים בצורה ענינית וממשית אשר באמת מכניס אותך לעומק התקופה, ולא בשפה המודרנית ומלא תארים הנהוגה ב-2023
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: