לא.. לא אני עיצבתי.. אני אמסור לה.את עיצבת את העטיפה?
היא יפהפיה!!!
כ"כ חיה ומביעה, מיוחד.
קראתי רק את מבחן נאמנות, ספר מדהים!לא.. לא אני עיצבתי.. אני אמסור לה.
יש את המייל שלה בסוף הספריש לך דרך לתקשר איתה?
אפשר לשלוח את התקציר? הוא לא ברור בתמונה.ספר מתח מתח!!
היתה לי הזכות לקרא לפני כולם
בבקשה
זה המשך של ספר אחר?ספר מתח מתח!!
היתה לי הזכות לקרא לפני כולם
בבקשה
הספר ה1 מבחן נאמנות ה2 אמון בלתי מסוייג והשלישי משבר אמון.קראתי רק את מבחן נאמנות, ספר מדהים!
יש לך דרך לתקשר איתה?
אז תמסרי לה את תודותי.
מה הספר שיצא אחרי מבחן נאמנות? אמון בלתי מסויג או משבר אמון?
זה סוג של המשך למבחן נאמנות או שזה כל ספר בפני עצמו?
ועוד שאלה לסיום- יש להשיג את זה בכל חנויות הספרים או בחנויות מסוימות?
כי אני רוצה את זה לחג.
תודה
נראה טוב, עושה ממש חשק לקרוא"אנחנו נמות!" נועה מניחה יד על העיניים בחוזקה, היד השנייה תומכת בדשבורד שלפניה כאילו כדי למנוע את ההתנגשות.
שרוליק ממשיך לנהוג בקור רוח, ידיו מסיטות את ההגה בזהירות לשוליים. סיבוב אחד חד מדי והרכב הדוהר יתהפך ויתרסק על הכביש.
בתנועות מאה אחוז מחושבות ומאה אחוז מרוכזות הוא מנתב את דרכו הצידה, נצמד בעדינות לגדר הפח הגלי.
חבטה עוצמתית של הרכב בגדר, ניצוצות. קול חיכוך חד של ברזל וחריקה צורמנית, מחליאה.
*
דמות חסרת זהות מחליטה לנקום בשרוליק לוין ואחמד עימהוד. היא מגייסת לוחמים וטכנולוגיה עילית ופותחת במרדף עיקש וחסר פשרות.
מי יצליח לשרוד עד לקו הסיום?
הדמויות האהובות ממבחן נאמנות ואמון בלתי מסויג בדרמה אנושית ורבת תהפוכות.
*
בשתי מילים: "בחיים לא תמיד הקלפים הטובים הם העיקר. לעיתים חשוב יותר לדעת לשחק היטב בקלפים גרועים". ראלף ואלדו אמרסון
אכן, ספר יפהפה, מרתק וסוחף.נראה טוב, עושה ממש חשק לקרוא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: