לחיים, הצבי שבר את רגלו.
הדואר לא הגיע
הדואר לא הגיע
נכתב ע"י דוד|אסתי;n4871620:שלום חברים
אני שמח לשתף אתכם בתועלת שהפקתי מהספר.
לא למדתי עיצוב / מיתוג / תקשורת חזותית או כל מה שקשור לתחום, כל הידע שלי על לוגואים מתבסס אך ורק על הספר של חיים.
אני מעלה כאן את הלוגו הראשון שעשיתי ע"פ מה שלמדתי בספר. (וגם את הסקיצה לפני הליטוש).
וכאן המקום להודות לחיים שעזר לי באורך רוח, באדיבות ובסבלנות בליטוש הלוגו עד לתוצאה שלפניכם.
נכתב ע"י דוד|אסתי;n4871620:אני שמח לשתף אתכם בתועלת שהפקתי מהספר.
אני מעלה כאן את הלוגו הראשון שעשיתי ע"פ מה שלמדתי בספר. (וגם את הסקיצה לפני הליטוש).
נכתב ע"י איציק כרמי;n4871540:לחיים, הצבי שבר את רגלו.
הדואר לא הגיע
בעז"ה כשהשדרוג יסתיים ויהיה ניתן להעלות קבצי png שכל המשתמשים יוכלו לצפות בקלות אפתח אשכול לחוו"ד.נכתב ע"י EPaP;n4871769:בשביל חוות דעת כדאי לפתוח אשכול חדש
נכתב ע"י איציק כרמי;n4871540:לחיים, הצבי שבר את רגלו.
הדואר לא הגיע
נכתב ע"י ניסים פנירי;n4871775:הצבי כבר מזמן הפך את עורו ונהיה לצב..., ועל כגון דא כבר אמרו חכמינו "הניח מעותיו על קרן הצבי..."
גם אני הייתי מהתומכים, ועדיין לא זכיתי למשמש את דפי הכרומו המבריקים בין אצבעותי...
ומעניין לעניין לפני חצי שנה קרה לי משהו מצחיק נורא, הזמנתי מוצר מסויים מסין דרך איביי, ובאותו יום ממש ביקשתי מפונטייפ שישלחו לי את הקטלוג המודפס שלהם, המשלוח מסין הגיע כמעט שבוע לפני (תוך שבועיים וחצי)!!!
ואידך זיל גמור!
נכתב ע"י דוד|אסתי;n4871620:שלום חברים
אני שמח לשתף אתכם בתועלת שהפקתי מהספר.
לא למדתי עיצוב / מיתוג / תקשורת חזותית או כל מה שקשור לתחום, כל הידע שלי על לוגואים מתבסס אך ורק על הספר של חיים.
וכאן המקום להודות לחיים שעזר לי באורך רוח, באדיבות ובסבלנות בליטוש הלוגו עד לתוצאה שלפניכם.
נכתב ע"י sara100;n4872172:הספר מדהים! כתוב בטוב טעם, מדגים, מרתק, מתובל ומפולפל, ואם כל זאת סופר מקצועי!!!!
אני עדיין לא סיימתי אבל מאד מאד נהנית!! יישר כח!!!!
נכתב ע"י חיים בניסטי;n4872838:עדכון חשוב:
ישנם כמה רוכשים שהספר מחכה להם בדואר למעלה משבועיים. באתר הדואר כתוב כי נשלחו מסרונים לנמענים, אך איש לא הגיע לדרוש את החבילות עדיין. החבילות עשויות לחזור אליי במידה ולא יידרשו בימים הקרובים.
במידה ורכשתם ספר ולא קיבלתם אותו עדיין, אנא גשו לסניף הדואר שלכם ושאלו אם מחכה חבילה עבורכם.
נכתב ע"י פעמון ורימון;n4873084:קראתי מעל 100 עמודים בשקיקה.. ספר אליפות!!!!
מעניין, מלמד ומחכים, כתוב מעולה!!!
נכתב ע"י Sigalit;n4873248:תודה רבה, מרתק.
היה שווה לחכות.
נכתב ע"י EPaP;n4873320:קבלתי היום מהדואר
נראה צבעוני ומרתק.
מחכה לקרוא!
נכתב ע"י איציק כרמי;n4873455:הגיע בשלמות.
שלמות
איןמילה אחרת.
תרבחו ותסעדו
נכתב ע"י ניסים פנירי;n4873460:למעשה, אני עדיין לא קיבלתי את הספר, אבל ניגשתי ביום שישי לדואר ושם טענו לי שחוץ ממספר (דהיינו מספר מעקב) אין שום דבר שניתן להזין למחשב, לא שם ולא כתובת, ולכן אין להם דרך לדעת האם מחכה לי חבילה.
האם יש דרך אחרת שאני לא יודע עליה???
נכתב ע"י SHIRSHIR;n4873903:גם אלי עוד לא הגיע : (
הייתי היום בדואר והם חיפשו ולא מצאו.
מאמינה שכבר יחזור אליכם.
נכתב ע"י חיים בניסטי;n4873914:שיהיו בריאים. חברת הדואר עדכנה אותי על עיכובים בגלל חג הפסח, אבל לצערי לא ניתן לעקוב אחר משלוחים שנשלחו בדואר רגיל.
רוב הרוכשים קיבלו את הספרים שלהם ב"ה, כך שנותר רק להמתין בסבלנות לדואר.
בכל אופן, ביטלתי את אפשרות הרכישה בדואר רגיל ובמידה ויחזור אליי ספר כלשהו - אשלח אותו שוב בדואר רשום הכולל מספר מעקב, על חשבוני.
אעדכן פרטנית כל רוכש שספרו חזר אליי, ואצרף להודעתי מספר מעקב חדש.
כמו כן, אשמח אם תעדכני אותי כשהספר יגיע. תודה!
נכתב ע"י SHIRSHIR;n4873951:העיקר את השער כבר קיבלתי במייל.
היה יפה ומרגש
נכתב ע"י יוסף שטיין;n4873992:מזל טוב חיים על ההוצאה, הפצה, ההצלחה, והסיפוק.
כמי שהוציא מס' ספרים אני יכול להעיד שזה מלאכה לא פשוטה, והשמחה בהוצאה הוא כלידת הבן הראשון ואף יותר מכך.
אשמח אם תכניס קישור לדיון הראשון שהעלית את הרעיון.
בהצלחה בהמשך כיבוש הפסגות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: