הבת שלי בכיתה ה' קראה אותו בהתלהבות!!!הספר הזה די ישעמם את בני הנעורים
הוא מתאים יותר למבוגרים [ואולי גם לא לכל המבוגרים..]
נו נו מטורלל קצתשולינקה.
הרוח שגברה על הדרקון, המשורר בין ההרים, אש מתלקחת, ניחוח פרחי שלג, אנשים אחים, וכו'קבלתי משימה להרכיב רשימה של כ-50 ספרי קריאה מוצלחים לבנות הנעורים, (י'-יא) כאלה שיש בהם השקפה חזקה, מסר לחיים, הדהוד של תוכן אמיתי בנפש, דוגמת: הכל לאדון הכל, קול בדממה נשמע, להישאר יהודי וכדו'
הסגנון יכול להיות שונה ומשתנה, כי לענ"ד גם "אנוכי מבקש" של רותי קפלר מלווה אדם בתובנות שבו, וכמוהו "הנורמלי האחרון" ובהתחשב בעובדה שקיימים מס' סגנונות בקרב תלמידותנו- זה לא חייב להיות משהו הסטורי או לקוח מהמציאות דווקא, העיקר שיהיה בו מסר חזק לחיים.
אשמח להמלצותיכם!
ראי הודעה מס' 8 באשכול זהאיך לא הזכירו:
יתומה לשני אמהות - מ. כהן
לא יודעת אם נמכר בחנויות
לקח לי זמן לקלוט מה אתה מבקש... ולמה כתבת בלשון זכראנוכי מבקש
ספר יפהפה!
פותח את הראש
נדיר!!!
אחד הספרים הטובים שקראתי, מכל הבחינות, אבל ידוע לי שבסמינרים מסרבים להכניס אותו לספריות.אנוכי מבקש
?אחד הספרים הטובים שקראתי, מכל הבחינות, אבל ידוע לי שבסמינרים מסרבים להכניס אותו לספריות.
ויש לי גם איזו אפיזודה מענינת בנושא.
לדעתי מטופש לגמרי.זה של מנוחה בקרמן.
ספר ממש יפה.
באחד הסמינרים הגדולים, בשיעור ספרות, התבקשו התלמידות לצטט משפט שהן אוהבות מספר כלשהו. אחת התלמידות המתוקות, תולעת ספרים, שאוהבת מאד את אנוכי מבקש, ציטטה ממנו משפט. או שניים. והמורה כעסה ואמרה שזה לא מתאים לסמינר ושזה מכניס רעיונות חדשים. (ניסיתי לעדן ככל יכולתי את המילה "שטויות").
משולב.סמינר חסידי?
אני לא מבינה בדיוק כמוך. ולכן כעסתי.כי לא מבינה מה יש לחשוש ממנו.
אולי לחסידים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: