בוודאי! להשיג לי את הספר!!
כנראה שזה "כלבם של בני בסקרוויל"
ואם כן, חבל שהוא לא הפסיק לקרוא עוד קודם.
בוודאי! להשיג לי את הספר!!
משום מה הזכרונות שלי ממנו הם טובים מאד, על החיים הרגועים בקיבוץ 'יציבים', על דוד ובניו הצעירים, על המקהלה בקיבוץ, על חיליק הזמר העולה, על שני נכדיו של דוד שטסים לחו"ל...קראת אותו לאחרונה???
אני אמנם קראתי ממש מזמן (כשהתפרסם בהמשכים) אבל עד היום לא הצלחתי לשכוח את ההתעללות של הנאצים, דרך ההתעללות בילדים, את תיאורי הזוועה של האבולה, ואת החבית, או הדוד, או מה שזה לא היה, המלא חומר מסוכן....
אשריך.משום מה הזכרונות שלי ממנו הם טובים מאד, על החיים הרגועים בקיבוץ 'יציבים', על דוד ובניו הצעירים, על המקהלה בקיבוץ, על חיליק הזמר העולה, על שני נכדיו של דוד שטסים לחו"ל...
חובה!מערבה מכאן (י. אסטרייכר)- כנ"ל,מלא עומק ושזור במחשבה יהודית בתוך עלילה מרתקת.
ספר של ר' בן מנחם.קטסטרופה
אני לא זוכרת של מי
אבל ספר מאד מועיל לאנשים בזבזנים
וסתם לחיים...
זכור לי 'פייסי' שהיה גם נשמה טובה מתוך הספר 'בלתי הפיך' של מ. ארבל, אבל אם מדובר על דוד זריצקי, אין לי מושג.ואגב דוד זריצקי, אני עדיין זוכרת איזה סיפור שהמורה כל הזמן אמרה 'אוי פייסי פייסי נשמה טובה' מעניין מה שם הסיפור
פייסי העגלון, לא?חובה!
ואגב דוד זריצקי, אני עדיין זוכרת איזה סיפור שהמורה כל הזמן אמרה 'אוי פייסי פייסי נשמה טובה' מעניין מה שם הסיפור
הוצאת לי את המילים מהפה.אשכול מענג נוסטלגית, הוזכרו כאן הרבה ספרים מהאהובים עלי.
נזכרתי בעוד אחד: מה שרואים מכאן, של אביגיל שיקוביצקי
ספר על גברת מונק מבתי אבות (לא זוכר את שמו)
ובהודעה נוספת של @Hola! שלא הצלחתי לצטט (איך מצטטים פעמיים מעמודים שונים באותה הודעה?) את כותבת על הספר אתהלך שהוא קשה מידי לבנות הנעורים.זה סגנון של בנות. יש בנות יותר בוגרות מטבען ויש פחות.
אני התחלתי לקרוא את הספרים של @ליבי קליין המדהימה בכיתה י' ואני יכולה להעיד שהם ריגשו והעצימו אותי בצורה לא רגילה!
תלוי לאיפה לוקחים את הספר. למקום של פחדים ודיכאון או להתעלות וחיזוק.
מסכימה עם כל מילה!הספרים של חיים גרינבוים טביעת אצבע, הצוואה, תיק מקסיקו
נכון זה מתח פחות רגש אבל אם תקראו את הספרים שוב תגלו כמה השקפה הוא מכניס בספרים שלו....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: