ארטיק שוקולד
משתמש רשום
מירי סגל קראתי את הספר שלך אנד דנינו וממש מוצלח ממליצה בחום
כתוב יפה וזורם
כתוב יפה וזורם
ספר חמוד מתאים בעיקר לרווקתמישהי קראה את הספר החיים זה לא מלון של מירה דביר (יצא באזור פסח) אשמח לפרטים עליו
גם אני שואלת.אמור לצאת למיה קינן ספר חדש?
יש למישהו מידע מידיעה ברורה?
יש ליפה נוף ולאור החיים הזמנות טלפוניות/באתר (כרוך בתשלום, תלוי במחיר ההזמנה ובעיר)איך אפשר להזמין ספרים עכשיו?
רק לי האתר של יפה נוף לא עובד פתאום?יש ליפה נוף ולאור החיים הזמנות טלפוניות/באתר (כרוך בתשלום, תלוי במחיר ההזמנה ובעיר)
היום (יום שלישי, י"א תשרי) דברתי עם סניף של אור החיים והיה פתוח, שווה לבדוק.
גם לירק לי האתר של יפה נוף לא עובד פתאום?
דף הבית | יפה נוף פלדהיים ספרים עד הבית
בחנויות שלנו תמצאו מבחר ספרי איכות לכל המשפחה: ספרי קומיקס לילדים, ספרי קריאה לכל הגילאים והרמות, ספרים לבני נוער ולמבוגרים, ספרי בישול ואפייה, ספרי עיון והגות ועוד. הזמנת ספרי קודש וספרי לימוד מכל הסוגים. הזמנת ספרים עד הבית. באתר שלנו תוכלו ליהנות מהמגוון הענק ולבצע הזמנת ספרים אונליין במשלוח...www.yefe.co.il
קראתי במרווה לצמא וגם כספר. עלילה מיוחדת, וכמו תמיד (בספרים הקודמים) - העבר ממש חי, וההווה בוודאי.סורג של סחלבים?
משהיא יכולה לתמצת קצת? והאם הכתיבה ברמה?
תודה
אני מאד אהבתייצא לפני שנה לפחות
טיפה משעמם לטעמי..
מלא מלא מלל על שידוכים
באתר של יפה נוף או אור החיים. מניסיון אישי מול יפה נוף, ממליצה מאדדדד. תקתקו את המשלוח מהר וקצר. אפשר גם דרך קטלוגים שחלקם מפורסמים בעיתוניםאיך אפשר להזמין ספרים עכשיו?
מסכימה ממש!קראתי במרווה לצמא וגם כספר. עלילה מיוחדת, וכמו תמיד (בספרים הקודמים) - העבר ממש חי, וההווה בוודאי.
בספר שלוש גיבורות ראשיות: בתיה - רווקה מקסימה שעובדת הרבה מול כלות צעירות.
שלומציון - אישה מיוחדת, בעלת תשובה, שמתמודדת בצורה מעוררת התפעלות בהרבה מישורים.
רייצא - נערה בת 12 והלאה, ברומניה של ימי המלחמה העולמית השנייה. דמות ששווה להכיר!
ודמויות רבות נוספות...
כתיבה זורמת ומלאת תובנות...
מומלץ בחום!
לגבי החיים הם לא מלון - של מירה דביר.ספר חמוד מתאים בעיקר לרווקת
פשוט כי הם יותר יזדהוו עם הנאמר
כתיבה יפה
אבל אותי זה בתור רווקה הוא קצת דיכא...
אולי בגלל שאני לא אוהבת לחיות עמוק בתוך הדימוי של רוקה
ושל כל דבר בחיים יזכיר לי את זה?-שזה קצת הרח שנושבת מהסיפור
גם אני ממש אהבתי, אפילו שבד"כ אני בכלל סגנון מתח....קראתי במרווה לצמא וגם כספר. עלילה מיוחדת, וכמו תמיד (בספרים הקודמים) - העבר ממש חי, וההווה בוודאי.
בספר שלוש גיבורות ראשיות: בתיה - רווקה מקסימה שעובדת הרבה מול כלות צעירות.
שלומציון - אישה מיוחדת, בעלת תשובה, שמתמודדת בצורה מעוררת התפעלות בהרבה מישורים.
רייצא - נערה בת 12 והלאה, ברומניה של ימי המלחמה העולמית השנייה. דמות ששווה להכיר!
ודמויות רבות נוספות...
כתיבה זורמת ומלאת תובנות...
מומלץ בחום!
זה לא קשור לסידרה, משהו נפרדמשהי יכולה לפרט על כי אבי ואמי של ליבי קליין?
זה המשך של הסדרה?
תודה מראש.
אני גם קניתי את זהבעקבות האשכול, קניתי את מיניאטורות של בתיה צלר.
נהניתי המון.
רציתי שהפרקים בו ימשיכו...
כתיבה מעולה, זורמת, שנונה,
ועלילות אמיתיות מהחיים שלנו ממש, מוגשות בכנות נוגעת ללב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: