דייייייייייי
משתמש פעיל
שלחתי.
אפשר גם?שלחתי.
גם אני אשמח לקבל ב-שלחתי.
למה ?מומלץ שלא לפרסם מיילים בפרוג
כדאי שתמחקי
למה ?
תודה.
אני ברשימת התפוצה, באיזה תאריך זה נשלח ?יש לי. היא שלחה ברשימת תפוצה שלה.
רק שבקשה שלא להעלות לרשת...
יכולה לשלוח בפרטי למי שרוצה.
אז אולי ניתן להעלות לפה?יש לי את זה מצולם ממוסף חג של יתד לפני שנים, לא קיבלתי את זה במייל...
סיפור שפורסם בעיתון אין בעיה לעלות לדעתייש לי את זה מצולם ממוסף חג של יתד לפני שנים, לא קיבלתי את זה במייל...
איני זוכר את הקטע אבל יש שיחה מעניינת בין אונמר לדודה שלה כשהן יורדות למרתף ללקט דברים, אני חושב בסוף איסתרק.אני מחפשת קטע מהסדרה ממלכה במבחן שמדבר על נשים במשפחת המלוכה של כוזר,
לא קטע ספציפי אלא איזהו ציטוט מעניין לעבודה שאני עושה, אולי אתם תוכלו לעזור לי?
זה בעצם אמור לדבר על נשים במלוכה, אשמח לכל רעיון או הכוונה,
פה או במייל rina.matitya שטרודל גימייל וכו...
כתבתי למעלה מייל, אני לא מעלה לכאן אם יש בעיה מצד הסופרת להעלות...אז אולי ניתן להעלות לפה?
במהללאלאיני זוכר את הקטע אבל יש שיחה מעניינת בין אונמר לדודה שלה כשהן יורדות למרתף ללקט דברים, אני חושב בסוף איסתרק.
אותי זה שיעמם כי זה מידי שיחת נשים אבל אולי את זה את מחפשת...
אוקיי.כתבתי למעלה מייל, אני לא מעלה לכאן אם יש בעיה מצד הסופרת להעלות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: