יש את זה באתר פורום חרדי זה פתוח בנטפרי, חפש לפי אברהם מרדכי שווארץ או לפי מקהלת שירה וזה יעלה לךיש למישהו דחוף את הסרט של אברהם מרדכי שורץ סיידר נעכט דחוף
נ.ב אני חסום נטפרי
תודה רבה
יש את זה באתר פורום חרדי זה פתוח בנטפרי, חפש לפי אברהם מרדכי שווארץ או לפי מקהלת שירה וזה יעלה לךיש למישהו דחוף את הסרט של אברהם מרדכי שורץ סיידר נעכט דחוף
נ.ב אני חסום נטפרי
תודה רבה
מופע ההתרמה המלא לארגון חברה הצלה ארה''ב ל''ג בעומר תש''פ
בהשתתפות אברהם פריד, שמילי אונגר, יצחק מאיר הלפגוט, ברוך לוין, אלי מרקוס, מקהלת שירה ותזמורת פריילאך
להורדה מגוגל דרייב: (אורך: 5 שעות ו 12 דקות. שוקל 4 ג''ב)
Lag B'Omer, Hatzalah-Thon LIVE - 8-30PM NY.mp4
drive.google.com
השיר החדש של שוקי סולומון גרוע לגמרי
אני מפרגן לו מכל הלב הוא אוהב את זה והוא אפילו מוכן להוציא על התחביב הזה כסף ויש לו ברוך השם.כמו יתר השירים שלו יש סיכוי להסביר לו שעוקבים ברשת וכסף הם לא מתכון בטוח להצלחה בשירה
אפשר בקובץ?דודי קאליש - קורונה
מרטין מאיר וידרקר - דודי קאליש - קורנה | Dudi Kalish - Meir Martin Widerker – Corona
Dudi Kalish Sings Meir Martin Widerker – CoronaIn the midst of the days of Corona, the composer Meir Martin Widerker feels obligated to create a new song to...www.youtube.com
אתה יודע מה אתה צודק במאה אחוז טעיתי בסגנון המזלזל שליאני מפרגן לו מכל הלב הוא אוהב את זה והוא אפילו מוכן להוציא על התחביב הזה כסף ויש לו ברוך השם.
לא אוהבים על תשמעו אף אחד לא מכריח אתכם.
מספיק לכתוב שלא אהבתם או כל דבר אחר לגבי השירה שלו, מה הקשר זה שיש לו את האפשרות להוציא קצת יותר כסף מכם על התחביבים שלו.
ספציפית אני מאד לא אוהב את הסגנון שלו ואת השירה שלו. כעסתי מאד על מנחם טוקר או צוות לא יודע מי שאחראי על הקול הבא שהכניסו אותו לאירוע כזה גדול של מוזיקה בזמן שאין לו את הכשרון לזה, בלשון המעטה.
אני מפרגן לו מכל הלב הוא אוהב את זה והוא אפילו מוכן להוציא על התחביב הזה כסף ויש לו ברוך השם.
לא אוהבים על תשמעו אף אחד לא מכריח אתכם.
מספיק לכתוב שלא אהבתם או כל דבר אחר לגבי השירה שלו, מה הקשר זה שיש לו את האפשרות להוציא קצת יותר כסף מכם על התחביבים שלו.
ספציפית אני מאד לא אוהב את הסגנון שלו ואת השירה שלו. כעסתי מאד על מנחם טוקר או צוות לא יודע מי שאחראי על הקול הבא שהכניסו אותו לאירוע כזה גדול של מוזיקה בזמן שאין לו את הכשרון לזה, בלשון המעטה.
דרך אגב (או לא)אתה יודע מה אתה צודק במאה אחוז טעיתי בסגנון המזלזל שלי
העלו לכאן:אשמח אם יעלו את השיר היום יהיה שמח של נתן גושן בMP3 להורדה
חבל חסום!דודי קאליש - קורונה
מילים ולחן: מרטין מאיר וידרקר
צפה בקובץ המצורף 656128
מרטין מאיר וידרקר - דודי קאליש - קורנה | Dudi Kalish - Meir Martin Widerker – Corona
Dudi Kalish Sings Meir Martin Widerker – CoronaIn the midst of the days of Corona, the composer Meir Martin Widerker feels obligated to create a new song to...www.youtube.com
אפשר בדרייב ?דודי קאליש - קורונה
מילים ולחן: מרטין מאיר וידרקר
צפה בקובץ המצורף 656128
לא חסום רק עדיין לא נשלח לבדיקהחבל חסום!
מעניין למה חסמו בנטפרי מה כבר יכול להיות בקליפ של דודי קאליש???
העלו את זה לפני זה בהעברת קבצים.לא חסום רק עדיין לא נשלח לבדיקה
עד כמה שזכור לי בשירים של יואלי, הוא נואם על השיר חצי שנה מראש כאילו זה הולך לצאת מחר.מה עם השיר של יואלי דיקמן???? אמרו שיצא בצהרים.......
אז אמרו...אמרו שיצא בצהרים.......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: