בֶּכָויֹל מקרה

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
יש למישהו דחוף את הסרט של אברהם מרדכי שורץ סיידר נעכט דחוף
נ.ב אני חסום נטפרי
תודה רבה
יש את זה באתר פורום חרדי זה פתוח בנטפרי, חפש לפי אברהם מרדכי שווארץ או לפי מקהלת שירה וזה יעלה לך

אסתר חנצ'ה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מופע ההתרמה המלא לארגון חברה הצלה ארה''ב ל''ג בעומר תש''פ
בהשתתפות אברהם פריד, שמילי אונגר, יצחק מאיר הלפגוט, ברוך לוין, אלי מרקוס, מקהלת שירה ותזמורת פריילאך

להורדה מגוגל דרייב:
(אורך: 5 שעות ו 12 דקות. שוקל 4 ג''ב)

זה ההופעה המלאה??
כי ראיתי את זה בשידור חי בקול ברמה בל"ג בעומר
והיה גם את מרדכי שפירא בני פרידמן היום השמיני וגד אלבז

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
השיר החדש של שוקי סולומון גרוע לגמרי
כמו יתר השירים שלו יש סיכוי להסביר לו שעוקבים ברשת וכסף הם לא מתכון בטוח להצלחה בשירה
אני מפרגן לו מכל הלב הוא אוהב את זה והוא אפילו מוכן להוציא על התחביב הזה כסף ויש לו ברוך השם.
לא אוהבים על תשמעו אף אחד לא מכריח אתכם.
מספיק לכתוב שלא אהבתם או כל דבר אחר לגבי השירה שלו, מה הקשר זה שיש לו את האפשרות להוציא קצת יותר כסף מכם על התחביבים שלו.
ספציפית אני מאד לא אוהב את הסגנון שלו ואת השירה שלו. כעסתי מאד על מנחם טוקר או צוות לא יודע מי שאחראי על הקול הבא שהכניסו אותו לאירוע כזה גדול של מוזיקה בזמן שאין לו את הכשרון לזה, בלשון המעטה.

עקיבא60

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
דודי קאליש - קורונה
מילים ולחן: מרטין מאיר וידרקר

דודי קאליש - קורונה.jpg

העברת קבצים

קבצים מצורפים

• דודי קאליש - קורונה.mp3
    10.8 MB · צפיות: 165
נערך לאחרונה ב:

חדש!!!

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

ירושלמי בגלות

משתמש רשום
אני מפרגן לו מכל הלב הוא אוהב את זה והוא אפילו מוכן להוציא על התחביב הזה כסף ויש לו ברוך השם.
מספיק לכתוב שלא אהבתם או כל דבר אחר לגבי השירה שלו, מה הקשר זה שיש לו את האפשרות להוציא קצת יותר כסף מכם על התחביבים שלו.
ספציפית אני מאד לא אוהב את הסגנון שלו ואת השירה שלו. כעסתי מאד על מנחם טוקר או צוות לא יודע מי שאחראי על הקול הבא שהכניסו אותו לאירוע כזה גדול של מוזיקה בזמן שאין לו את הכשרון לזה, בלשון המעטה.
אתה יודע מה אתה צודק במאה אחוז טעיתי בסגנון המזלזל שלי

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אתה יודע מה אתה צודק במאה אחוז טעיתי בסגנון המזלזל שלי
דרך אגב (או לא)
לשון הרע לא מדבר אלי זה גם פרויקט שהוא שותף בו (בכל מקרה הוא הניח גם על זה כסף)

כוכב נוגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה

קמחית

משתמש פעיל
דודי קאליש - קורונה

צפה בקובץ המצורף 656128
חבל חסום!:(:(:(
מעניין למה חסמו בנטפרי מה כבר יכול להיות בקליפ של דודי קאליש???

חנה אביטל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
דודי קאליש - קורונה

צפה בקובץ המצורף 656128
אפשר בדרייב ?

כוכב נוגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
מה עם השיר של יואלי דיקמן???? אמרו שיצא בצהרים.......
עד כמה שזכור לי בשירים של יואלי, הוא נואם על השיר חצי שנה מראש כאילו זה הולך לצאת מחר.
אז..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה