קליק ימני על הקובץאיך עושים שיתוף פרטי?
שיתוף (אייקון של אדם עם פלוס)
שם יש אפשרות להוסיף כתובות מייל.
קליק ימני על הקובץאיך עושים שיתוף פרטי?
אשמח גם, אם מישהו יכול להעלות.מישהו יכול לשלוח בקובץ?אלעד שער שברים ווקאלי
אם עדיין לא נרשמת לערוץ זה הזמן (-: תודהמילים ולחן: אלעד שער.עיבוד והפקה ווקאלית: תומר מתנה.www.youtube.com
אם כן שיעלה כאן תודה מראש ואם אפשר בהעברת קבציםתודה רבה למישהו יש עוד דברים מכיכר שואוו שלא העלו כאן
גם אני בהעברת קבציםאשמח גם, אם מישהו יכול להעלות.
הייזה לא קשור לכאן!
יפה,היי
אני משתמש המון בפורם אבל אף פעם לא הגבתי כך איתכם הסליחה על הסגנון
(זה עוד באידיש) ממש אסון להכניס את זה לפורום הזה נכון זה קשה ???????
אבל כמה קל זה פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה ולחשוב איך אפשר לעזור לעוד יהודי בימים האלו בהצלחה
יש לי את זה כבר מהקודם שפשוט עשה טעות ושלח לי את זה קודם הוא לא הבין כמוך שזה לאאא קשור
נ. ב. ברשותך מחקתי את הבקשה שזה לא יפריע למהלך התקין של הפרום
כל הכבוד לך שאת שומרות על קדושת הפורם הפרום הזה קצת יותר פעיל ויעיל אתכם הסליחהיפה,
אני מצפה לראות באשכול הסינגלים-סינגלים, ושירים, לא דברים שלא קשורים, ואגב יש אשכול שלם על ההצגה הזו!!
יש פה כמה הופעותאשמח אם מישהו יכול לפתוח תיקייה בדרייב, ושם יוכלו להעלות את כל ההופעות הביתיות למיניהם וכו'.
תודה רבה מראש!!!!!!
הפאר רעכטער זה ההצגה החדשה של אומגלויבליך??איבערן בילד?
או פאר רעטער
אז כנראה זה שלהםלא יודע אם זה מבית אומגלויבליך אך כל השחקנים בסרט הם מבית אומגלובליך
בבקשהמישהו יכול לשלוח בקובץ?אלעד שער שברים ווקאלי
אם עדיין לא נרשמת לערוץ זה הזמן (-: תודהמילים ולחן: אלעד שער.עיבוד והפקה ווקאלית: תומר מתנה.www.youtube.com
איפה התקיים הטקס הנ"ל?למי שמשותף לתיקיית יואלי ורולי עלתה תיקיה של טקס יום השואה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: