זה מידי כבד תשאיר מייל ואני בל"נ אשלח לך.מי יכול לעלות או לשלוח גראמן של ליפא שמעלצר
זה מידי כבד תשאיר מייל ואני בל"נ אשלח לך.מי יכול לעלות או לשלוח גראמן של ליפא שמעלצר
משהו יכול להעלות בקישור בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בקשר למשפחת גרוס שביקשתי, ראיתי קישור (-לא נפתח לי בנטפרי)לדעתי זה זה.
אם משהו יוכל לצרף בקובץ לכאן או לשלוח לי למייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה הקישור:
ממש ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מישהוא יכול להוריד ולעלות לפה או לשלוח ליפורים על גלגלים: מבני ברק ועד ירושלים עם גרייבר וסלומון • צפו - רדיו קול חי
כמיטב המסורת יצאו אשר גרייבר ושוקי סלומון לצד מני הולנדר בניידת 'קול חי' לשמח את הלבבות בחג הפורים עם פרסים ושידורים ממקומות ובתים מיוחדים • צפו בחגיגהwww.93fm.co.il
פשוט חסום בנטפרי
בקשר למשפחת גרוס שביקשתי, ראיתי קישור (-לא נפתח לי בנטפרי)לדעתי זה זה.
אם משהו יוכל לצרף בקובץ לכאן או לשלוח לי למייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה הקישור:
ממש ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אפשר בקובץ להורדה?
ישר כוח!זהו סינגל חדש של מלחין חדש
זה חבר שלי עזרתי לו בהכנת הסינגל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: