נו מחכים שמישהו יעלהמישהו יוכל לעלות לטובת החסומים
ראיתי שהשיר פורסם לפני ארבע שעותחשיפה בלעדית לאתר פרוג ...הזמר- שלמה הלשטוק .
רגע לפני שמשתחרר לעולם קליפ חדש ומדליק שעבדתי עליו בתקופה האחרונה רציתי לשתף אתכם בסינגל שנמצא אצלי במגירה כבר הרבה זמן ואני מאוד מחובר אליו
השיר נקרא ״מה נותר לי״ והוא מדבר על תהיות ושאלות שאדם שואל את עצמו בחיים ולפעמים אין עליהם תשובה ברורה,
מקווה שתאהבו ותתחברו, ❤
זה לא חסום ,פשוט צריך לשלוח לבדיקה ,לא חסר מתנדבים כלומר- נגמרו לי הנקודות...אם תדאג שיפתחו בנטפרי כולם יוכלו להנות
שמישהו יוריד ויעלה לטובת החסומיםזה לא חסום ,פשוט צריך לשלוח לבדיקה ,לא חסר מתנדבים כלומר- נגמרו לי הנקודות...
טוב טוב ,מה הלחץ ?הכול כאן בהתנדבות טיפה סבלנות...שמישהו יוריד ויעלה לטובת החסומים
סליחה אבל שמעתי שהוא הוציא קליפ חדשני ושלמה אחד בזמרי ראם הכי טוב היום במגזרטוב טוב ,מה הלחץ ?הכול כאן בהתנדבות טיפה סבלנות...
איזה?מישהו יכול להעלות לפה את החדש של נתן גושן?
שכחתי תשם..הכי אחרון יש לך?איזה?
מישהו יכול להעלות לפה את החדש של נתן גושן?
הכי אחרון זה 'הכל פה יגמר' - וזה לא מתאים לפה משום כיוון..שכחתי תשם..הכי אחרון יש לך?
כתבתי לך שם..כן!
לזה התכונתי!
יש מצב לקבל אותו באישי?
מישהו יכול לעלות לפה את 'אשרינו' של נמואל הרוש בביצוע אחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: