נפתחגם אני מצטרף לבקשה 'אפשר בדרייב'? כי נטפרי חסמו את הכל...
העליתייש אשכול מאחורי הקלעים אשמח שתעלו לשם+קובץ מצורף!
הם עדיין לא מפרסמים את זה כנראה בגלל שהם רוצים את זה עדיין בשביל המעמד ביד אליהויש פה גם את החלק של ההצגה עם הילד הפלא דודי הרשקופ?? כי בשידור בשיא לייב הם לא שידרו את הקטע הזה.. ושמעתי שזה היה הכיייי באירוע..
העטיפה בבקשהבערי וועבער - הדרן
הזמר בערי וועבר בסינגל חדש לכבוד סיום הש''ס של לומדי דף היומי.
לחן: הרשי ווינברגר | הפקה: נפתלי שניצלר | מקהלה: יוסי גליק - מקהלת שבח | עיבוד: גרשי שוורץ
מילים:
שתהא תורתך אומנותינו בעולם הזה,
ותהא תורתך עמנו לעולם הבא,
הדרן עלך והדרך עלן, דעתן עלך ודעתך עלן, לא תיתנשי מינן.
טוב רק אחרי שהעלתי ראיתי שרשמת שיש זכויות יוצריםבאלבום החדש של שמחה ליינר. יש זכויות יוצרים.
מה, היה לו קליפ??אפשר לצרף את הקליפ של דוד שפירא "זה הבית שלי" (לטובת חסומי נטפרי)
תודה רבה!זה הבית שלי- דוד שפירא
שיר מהמם,זה הבית שלי- דוד שפירא
מזל''ט דף 600
שתינו ביחד!!!!שמתם לב שאתם בעמוד 600:
יש לי את זה:יש למישהו עוד שירים שלו?
אפשר בכלל להשוות את נטפרי לשאר הסננים??????(ת'אמת, נטפרי הורידו את החשק להיות חסומים על ידם עם כל החסימות של הקליפים הכשרים
ואני אצלם רק שבוע וחצי...
לפני זה הייתי באתרוג, לא היה לי רע שם, רק לא רציתי אתרי חדשות ובאנרים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: