https://drive.google.com/file/d/1MC3lMT0FgzWyoCIYgAKgE9x3ALAphkKi/viewנמחקו לי מהמחשב כמה שירים...
אשמח אם מישהו יכול להשלים לי מהדיסק של אהרל'ה את שיר 3 (כנראה זה סיני / תורתו מגן לנו) כי לא מצאתי אותו
(זה התפרסם כסינגל)
https://drive.google.com/file/d/1MC3lMT0FgzWyoCIYgAKgE9x3ALAphkKi/viewנמחקו לי מהמחשב כמה שירים...
אשמח אם מישהו יכול להשלים לי מהדיסק של אהרל'ה את שיר 3 (כנראה זה סיני / תורתו מגן לנו) כי לא מצאתי אותו
זהו שיר 3, כתבתי את זה כדי שלא יצעקו שזה הפרת זכויות יוצריםתודה רבה רבה
בטוח שזה לא שיר מס 3 באלבום?
א"כ מהו שיר 3?
?יש את סוכות רכניץ?
כלומר, שהזמרים באים לסוכה של רכניץ ושרים שם..........יש את סוכות רכניץ?
הועלה כאןאשמח אם מישהו יוכל להעלות לפה את הקליפ החדש של מידד טסה - הריני עבד
אשמח שתשלח לישלחתי לך
מה זה??זה היום?
זה היום?
למשהו יש את השיר "והראנו בבנינו"?
תודה,
תודה רבה, אך אני לא מצליחה לראות... יש אפשרות להעלות כקובץ שמע?
תודה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: