זה לא מתאים כאן לפורום. כשהעלו אותו לכאן זה נמחק...מישהו יכול לעלות את הכתבה על מוטי שטימנץ
זה רשום ביוטיוב "חסידיסטוק שידור בכורה -מוטי שטימנץ " של ערוץ "כאן"
תודה ענקית....
בצד שמאל למעלה...איך?
הקליפ אינו מתאים לפורום.למישהו יש את הקליפ של מרדכי שפירא נראה לי שקורים לזה friends , משהו שהוא עושה שם אטרקציות וכאלה...
נטפרי זה לא נותן לי ... לא נורא אני יבקש שיורידו לי מהיוטיוב... תודה בכל אופןבצד שמאל למעלה...
אבל הנה, עשיתי בשבילך את העבודה...
כאן זה נמצא:
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-הסינגלים-החדשים-שאינם-מוגנים-בזכויות-יוצרים.166755/page-621#post-5767709
נראה לי שיותר קל לבקש פתיחה עם נקודה...נטפרי זה לא נותן לי ... לא נורא אני יבקש שיורידו לי מהיוטיוב... תודה בכל אופן
בבקשה. (זה לא כל כך איכותי, אבל זה מה שמצאתי..)מישהו יכול להעלות את הקליפ המכתב למוישלה של ליפא שמלצר
בבקשה.
יהודה גרין נשמה'לה:
אפשר את המקורי??הורידו את זה מג'י מיוזיק והם מכניסים את זה
זה קטע אחר... תוריד ותראה...מעניין למה זה התפרסם עכשיו?
זה נמצא ביוטיוב כמעט שנתיים?, (לפי תאריך הפרסום)
זה נראה שנעשתה הפעם השתדלות שלא יהיו נשים כלל בקליפ ואני רואה בזה את העוצמה של הציבור! שהגיב על הקודמים בעויינות והנה נעשתה התקדמות!שוב הסגנון הזר הזה
אני לא רואה פה שום השתדלות ללכת לקראת הציבור שלנו.זה נראה שנעשתה הפעם השתדלות שלא יהיו נשים כלל בקליפ ואני רואה בזה את העוצמה של הציבור! שהגיב על הקודמים בעויינות והנה נעשתה התקדמות!
כשיהיה לי. אשלח בל''נ.אפשר את המקורי??
אפשר את זה בmp3מעניין למה זה התפרסם עכשיו?
זה נמצא ביוטיוב כמעט שנתיים?, (לפי תאריך הפרסום)
בבקשה.אפשר את זה בmp3
תודה
ראשית, השאלה אמורה להישאל כאן: https://www.prog.co.il/threads/.192901/ ולא באשכול הזה. מנהלים, בבקשה להעביר לשם.שיר ישן ארבעה נכנסו לפרדס, יש למישהו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: