אפשר את הקליפ?
תודה
אפשר את הקליפ?
תודה
אני מנסה להעלות אבל זה לא נותן כי הקובץ גדולאפשר את הקליפ
יש כקובץ שמע?מוטי ויזל, מקהלת נשמה, דודי לינקר - מלוך
ראש השנה - מוטי ויזל, מקהלת נשמה, דודי לינקר - מלוך | Motty Vizel, Neshama, Dudi Linker - Meloch
'מלוך' – הנוסח הויז'ניצאי העתיק בביצוע מרטיט של מוטי ויזל, נשמה ודודי לינקראמן הרגש, הזמר מוטי ויזל, בליווי מקהלת היוקרה, נשמה, וילד הפלא דודי לינקר, מצליחים...www.youtube.com
מה הבעיה להוריד ?יש כקובץ שמע?
זה חסום לימה הבעיה להוריד ?
אוקי אני יורידזה חסום לי
בבקשהיש כקובץ שמע?
בבקשה
מוזרזה חסום לי
אני אתרוגמוזר
לי זה פתוח (נטפרי)
אשכול הסינגלים החדשים בלבד???אהרלה סמט.מקהלת שירה.אברמי ברקו-שרים קטע מנוסח וויז'ניץ
אהרלה סמט.מקהלת שירה.אברמי ברקו-שרים קטע מנוסח וויז'ניץ Aherle Samet, Shira Choir, Aberko Production
Watch the heartful "Nissuch Vitznitz" performance by Avrumi Berko Production, Aherele Samet, and The Shira Choir to the familiar tunes of Rosh Hashanah/Yom K...www.youtube.com
אני יודעת שזה משנה שעברה,אשכול הסינגלים החדשים בלבד???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: