יש גם קישור ליוטיוב
כן יש רק שאני לא יכולה להעתיק את הקישור. יש בערוץ 7 קישור ליוטיוב.יש גם קישור ליוטיוב
יש לי קישור את/ה יכול/ה להוריד?כן יש רק שאני לא יכולה להעתיק את הקישור. יש בערוץ 7 קישור ליוטיוב.
לא. אני לא יכולה להוריד מיוטיוב אבל יש אחרים. @תודה רבה! למשל, תשלח לו קישור והוא יעלה לפה.יש לי קישור את/ה יכול/ה להוריד?
משהו יכול להעלות את גירסת הרימקס לניגון קרעסטיר
זכויות יוצריםלמשהו יש בבקשה את כל האלבום החדש של חיים ישראל "ירושלם"
תודה רבה לכם
סינגל הוא ללא זכויות יוצרים הזמר בדרך כלל מוציא אותו כפרסומת לדיסק. ובוודאי שלדיסק עצמו יש זכויות יוצרים וצריכים לשלם עליו...!מה הכוונה?
אם שלחו לי את זה. אז מה ההבדל בזכויות יוצרים בין סינגל לבין דיסק שלם?
וגם מה ההבדל מה מעלים פה, דיסק שלם או סינגל?
למישהו יש דיסקים של שירים/סיפורים באידיש (לחיים קינדער, קינדער פארברענגען וכדו')?
ויוכל לשלוח לי?
תודה רבה מראש!!
מה השם של הקליפ?יש מצב שמישהו מעלה לכאן את הקליפ החדש של יוני זיגלבוים?
הסתדרתם?מה עושים?
נכנסתי לאתר, רכשתי אלבום דיגיטאלי.
התשלום בפאיפאל נגבה
אולם במקום שירים בהורדה קפץ לי מסך השריפה של נטפרי עם הכיתוב "לצערנו התוכן באתר זה לא טוב"
האתר נפתח?
התשלום נגבה, ורק ההורדה אסורה?
מה אני יכולה לעשות כדי לקבל את הדיסק או לפחות להציל את כספי?
אני צריכה דחוף את השיר של ישי ריבו עם המילים "גם אם עשיתי משהו רע... אתה מוחל וסולח..." (לא יודעת איך קוראים לו...)
אפשר להעלות לכאן?
תודה רבה רבה!!!
אני צריכה דחוף את השיר של ישי ריבו עם המילים "גם אם עשיתי משהו רע... אתה מוחל וסולח..." (לא יודעת איך קוראים לו...)
אפשר להעלות לכאן?
תודה רבה רבה!!!
כאן יש את המקורי.יש לי בביצוע של מישהו אחר...
לשוב הביתה זה נקרא....
אפשר להעלות לכאן?
תודה רבה רבה!!!
הנה של ישי ריבו:אני צריכה דחוף את השיר של ישי ריבו עם המילים "גם אם עשיתי משהו רע... אתה מוחל וסולח..." (לא יודעת איך קוראים לו...)
אפשר להעלות לכאן?
תודה רבה רבה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: