דונלד טראמפ
משתמש פעיל
מה זה ההעברת קבצים הזה? איך עושים את זה?תודה לדולנד טראמפ אבל אפשר גם את הקליפים בהעברת קבצים
מה זה ההעברת קבצים הזה? איך עושים את זה?תודה לדולנד טראמפ אבל אפשר גם את הקליפים בהעברת קבצים
יש לו 2. בבקשהמישהו?
לא, זה מדי גדול לא עולה(וזה אחרי שכיווצתי..), יש העברת קבצים שהרבה מעלים ואני לא יודע איך. בכל מקרה במייל אני יכול לשלוח גם ג'מבו וגם דרייב, מעדיף לא להעלות לפה דרייב או ג'מבו.נראה לי בצרף קבצים מוסיפים את הסרטון
תודה בכל אופןלא, זה מדי גדול לא עולה(וזה אחרי שכיווצתי..), יש העברת קבצים שהרבה מעלים ואני לא יודע איך. בכל מקרה במייל אני יכול לשלוח גם ג'מבו וגם דרייב, מעדיף לא להעלות לפה דרייב או ג'מבו.
אפשר בבקשה בהעברת קבצים?
המלאך של אלי הרצליך
נעשה של שמחה ליינר
מעולה תודה אפשר גם את השיר אפתח פי שלו?
מאד נחוץ לי ולעוד כמה כאן בפרוג (לפי התודות בהודעות הקודמות) הדיסק שצורף למגזין "הציבור החרדי" בשיתוף "מלכות",
כמו"כ את הדיסק שצורף למגזין "העולם החרדי" בשיתוף "נרננה".
בתודה מראש
זה הדיסק של מלכות.
קיבלתי את זה מציצו וזה אושר להפצה!
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.jumbomail.me
אה סורי לא הבנתיסליחה על אי הבקשה המלאה.
אני ועוד מעונינים בדיסקים שצורפו למגזיני פסח
בתודה מראש
אפשר בבקשה בהעברת קבצים?
המלאך של אלי הרצליך
נעשה של שמחה ליינר
תודה לדולנד טראמפ אבל אפשר גם את הקליפים בהעברת קבצים
מישהו שוב יכול לעלות בהעברת קבציםאיציק דדיה יוצא לדרך חדשה בראיון • צפו
הזמר והיוצר איציק דדיה, שיצא לדרך חדשה בתקופה האחרונה, בראיון באולפן כיכר השבת, בו הוא מספר איך גילה שנדבק בקורונה, ועל התכניות החדשות שלו ביצירה (המבקר)www.kikar.co.il
מישהו יכול להעלות לכאן?
העברת קבצים (מג'יקוד) זה דרך פה - https://send.magicode.me/לא, זה מדי גדול לא עולה(וזה אחרי שכיווצתי..), יש העברת קבצים שהרבה מעלים ואני לא יודע איך. בכל מקרה במייל אני יכול לשלוח גם ג'מבו וגם דרייב, מעדיף לא להעלות לפה דרייב או ג'מבו.
בבקשה (פעם הבאה תייגי אותי שאקבל התראה... ראיתי את ההודעה במקרה)דולנד טראמפ
אפשר בבקשה בהעברת קבצים?
המלאך של אלי הרצליך
נעשה של שמחה ליינר
אפשר עד קובץ אחד בכל העלאה?העברת קבצים (מג'יקוד) זה דרך פה - https://send.magicode.me/
משהו יכול להוריד את זה לקובץ אני ישמח מאד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: