נשלח לבדיקה באשכול גמ"ח נקודות בנטפריטרם נבדק..(נטפרי)
נשלח לבדיקה באשכול גמ"ח נקודות בנטפריטרם נבדק..(נטפרי)
אין עליכם...נשלח לבדיקה באשכול גמ"ח נקודות בנטפרי
מצטרף תודהבבקשה דחוווף!
אם אפשרי ולא קשה לכם...
את השיר,
כשהלב בוכה...
של מי השיר?? תנו פרטים...מצטרף תודה
בבקשה דחוווף!
אם אפשרי ולא קשה לכם...
את השיר,
כשהלב בוכה...
חסום. אפשר במייל?כשהלב בוכה I עוזיה צדוק I היכל התרבות תל אביב Kshehalev Boche I Uziya Tzadok 2016
להזמנת אירועים ופרטים נוספים: אילן צדוק 052-3801234ניהול אישי ואירועים פרטיים: יקיר ונה הפקות:0522-40-41-41Contact Us: Y.V ProductionsIsrael: 972522404141yak...www.youtube.comשני גירסאות מצוינות של עוזיהעוזיה צדוק I כשהלב בוכה I ביה"ס למוסיקה | Uziya Tzadok I Kshehalev Boche
להזמנת אירועים ולפרטים נוספים: אילן צדוק 052-3801234ניהול אישי ואירועים פרטיים: יקיר ונה הפקות:0522-40-41-41Contact Us: Y.V ProductionsIsrael: 972522404141ya...www.youtube.com
בבקשה דחוווף!
אם אפשרי ולא קשה לכם...
את השיר,
כשהלב בוכה...
מאיפה הכיתוב?מספר ימים לפני חג מתן תורה תש"פ, התארח גדול הזמר החסידי ר' שלמה כהן באולפני 'קול חי מיוזיק'. כהן ביצוע בספונטניות את להיט התורה שלו "אורייתא". צפו בביצוע המיוחד!
למי יש את זה??
מקול חי מיוזייק אבל זה חסום שם בנטפרי.מאיפה הכיתוב?
מקול חי מיוזייק אבל זה חסום שם בנטפרי.
איזה יואלי? איך קוראים לשיר?באשכול של הצלצולים לפלאפון העלו קטע משיר : "תזכיר לי שאתה נמצא קרוב" של יואלי,
אני מחפשת את כל השיר,
יש אותו למישהו להעלות?
תודה רבה!!
אם הייתי יודעת .......ככה קרא לקובץ מי שהעלה אותו שם...איזה יואלי? איך קוראים לשיר?
באשכול של הצלצולים לפלאפון העלו קטע משיר : "תזכיר לי שאתה נמצא קרוב" של יואלי,
אני מחפשת את כל השיר,
יש אותו למישהו להעלות?
תודה רבה!!
באשכול של הצלצולים לפלאפון העלו קטע משיר : "תזכיר לי שאתה נמצא קרוב" של יואלי,
אני מחפשת את כל השיר,
יש אותו למישהו להעלות?
תודה רבה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: