דונלד טראמפ
משתמש פעיל
כיווצתי על חשבון האיכות כדי שיעלהאפשר להעלות כאן בהעלאה ישירה,
את הקליפ של מיכה גרמרמן על השבת ?
תודה רבה.
כיווצתי על חשבון האיכות כדי שיעלהאפשר להעלות כאן בהעלאה ישירה,
את הקליפ של מיכה גרמרמן על השבת ?
תודה רבה.
יש לי תכתבי את המייל שלך..יש למישהו את הדיסק של אברהם פריד ויכול/ה לשלוח לי בפרטי??
אפילו דונלד טראמפ האמיתי,כיווצתי על חשבון האיכות כדי שיעלה
7187812685ציפורי לילה,
יש לכם את המספר של מוטי אילוביץ????
גם אני קניתי,קניתי ב 11 דולר ויש עליו זכויות יוצרים,
Project Relax With Avraham Fried
Project Relax is back! The newest album in the Project Relax series features Avraham Fried and 25 beautiful songs, including many current hits and several classics with guest soloist Shulem Brodt, and musical arrangements by Moshe Laufer. This collection is sure to move and inspire you. רילקס...mostlymusic.com
אפשר לשלוח לי את הקליפ של ניסים בלאק למייל:יש לי ודי מתלבטת אם להעלות אותו...
אברהם מרדכי שווארץ - מנן ומאן
הזמר והיוצר החסידי, אברהם מרדכי שוורץ בסינגל ראשון מתוך אלבומו השני אותו כתב והלחין בעצמו מתוך האקדמות לשבועות. עיבוד ומיקס: ישעיה ברנשטיין.
צפה בקובץ המצורף 659197
אברהם מרדכי שוורץ - מנן ומאן | Avrum Mordche Schwartz - Mnon Umon
Available on Google play:https://play.google.com/music/m/Tdsyiq7fcxvlwojuxlktjdp53zi?t=Mnon_Umon_-_Avrum_Mordche_SchwartzOn Spotify:https://open.spotify.com/...www.youtube.comהעברת קבציםסינגלים וקליפים חדשים – Google Drive
drive.google.com
אם אפשר - yosefmarkus.13 שטרודל ג'ימייל וכו'יש לי תכתבי את המייל שלך..
בכייף!
אשמח: PHAKVKUH שטרודל ג'ימליש לי תכתבי את המייל שלך..
בכייף!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: