גם לי.....מישהו יכול לשלוח לי את זה למייל? תודה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
גם לי.....מישהו יכול לשלוח לי את זה למייל? תודה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אולי.. אשמח מאוד לקבל!יש לי משהו " לאנגזאם פעלדמאן פאר צידקת ישיעלה" זה זה?
אם כן איך מעלים בהעברת קבצים?
יש לי שלוש מלאגנזאם פלדמןחברה תתעוררו......
אין שםבכיכר השבת לדעתי....
הוא העלה את זה לפני שעה ליוטיוביאלה חבר'ה
מי מעלה את השיר ישתבח שמך הווקאלי של דיקמן
(השמיעו אותו בקול ברמה עכשיו...)
מה המייל?אולי.. אשמח מאוד לקבל!
תודה רבהיואלי דיקמן - ישתבך שמך - ווקאלי
כשנה לאחר שהוציא את השיר 'ישתבח שמך' כחלק מפרויקט 'number 1', מוציא המעבד והזמר יואלי דיקמן את השיר בגירסה הווקאלית במיוחד לימי ספירת העומר
חסום......................יש לי שלוש מלאגנזאם פלדמן
1-ערב פסח בקורנה 2-פסח בקורנה 3-אייר שזה על רב ישעיהל'ע קאך.
זה הקישורית כל הקודם זוכה
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.jumbomail.me
מישהו יכול להעלות ?פאנל מרתק. צפו
מוזיקה ווקאלית בספירת העומר ראויה, או "רמאות נגד ההלכה"?
'המבקר' מארח את איש היח"צ קובי סלע, השדרן אפרים קמיסר והמעבד והיוצר שרולי ברונכר, לפאנל 'זום' מיוחד על המוזיקה הווקאלית ומשבר הקורונה בתעשייה • צפו (המבקר)
המוזיקה הווקאלית הפכה בשנים האחרונות למפלט מוזיקלי בימי ספירת העומר, אלא שרבים טוענים שברמת ההפקה הגבוהה שלה כבר אין שום הבדל בינה ובין מוזיקה רגילה, וכי מדובר ב"רמאות" כנגד ההלכה.
בפאנל הזום המיוחד, בניהולו של 'המבקר' נתנאל לייפר, התאספו אנשי התקשורת קובי סלע ואפרים קמיסר, לצד המעבד שרולי ברונכר, לדיון על המוזיקה הווקאלית שאנו פוגשים בימים אלו.
גם משבר הקורונה, שהיכה קשות את תעשיית המוזיקה והאירועים, המושבתים לחלוטין מזה כחודשיים, הלהיט את הדיון המרתק.
מה אומר קובי סלע לזמר שטוען שאין לו כסף ומדוע הפסיק לאחר לתפילה? מדוע אפרים קמיסר דווקא מרוצה מימי ספירת העומר ומה התכניות החדשות שלו? למה בחר ברונכר ליצור מוזיקה ווקאלית, כשלמעשה הוא סבור כי היא "בלוף מיותר"?
צפו עכשיו באתר כיכר השבת:
מוזיקה ווקאלית כעת; "רמאות נגד ההלכה"? - כיכר השבת
'המבקר' מארח את איש היח"צ קובי סלע, השדרן אפרים קמיסר והמעבד והיוצר שרולי ברונכר, לפאנל 'זום' מיוחד על המוזיקה הווקאלית ומשבר הקורונה בתעשייה • צפו (המבקר) היכנסו לקריאת הכתבה המלאה באתר כיכר השבת.www.kikar.co.il
אני באמצע להעלותמישהו יכול להעלות ?
חסום!!!!!!!!!!דוד פרלמן- חבר שלי-ווקאלי.Chaver Sheli (Acapella Version) {feat. Rafi Bar}
Hey everyone! I am proud to present to you for the first time ever... "Chaver Sheli" in ACAPELLA! My super talented friend Rafi Barides was kind enough to wo...www.youtube.com
של בני פרידמן? יש של שמחה ליינראפשר את השיר של בני פרידמן "כל הכבוד"
תודה
לכל מי שביקש בקובץ מצורף קישורפאנל מרתק. צפו
'המבקר' מארח את איש היח"צ קובי סלע, השדרן אפרים קמיסר והמעבד והיוצר שרולי ברונכר, לפאנל 'זום' מיוחד על המוזיקה הווקאלית ומשבר הקורונה בתעשייה • צפו (המבקר)
המוזיקה הווקאלית הפכה בשנים האחרונות למפלט מוזיקלי בימי ספירת העומר, אלא שרבים טוענים שברמת ההפקה הגבוהה שלה כבר אין שום הבדל בינה ובין מוזיקה רגילה, וכי מדובר ב"רמאות" כנגד ההלכה.
בפאנל הזום המיוחד, בניהולו של 'המבקר' נתנאל לייפר, התאספו אנשי התקשורת קובי סלע ואפרים קמיסר, לצד המעבד שרולי ברונכר, לדיון על המוזיקה הווקאלית שאנו פוגשים בימים אלו.
גם משבר הקורונה, שהיכה קשות את תעשיית המוזיקה והאירועים, המושבתים לחלוטין מזה כחודשיים, הלהיט את הדיון המרתק.
מה אומר קובי סלע לזמר שטוען שאין לו כסף ומדוע הפסיק לאחר לתפילה? מדוע אפרים קמיסר דווקא מרוצה מימי ספירת העומר ומה התכניות החדשות שלו? למה בחר ברונכר ליצור מוזיקה ווקאלית, כשלמעשה הוא סבור כי היא "בלוף מיותר"?
'המבקר' מארח את איש היח"צ קובי סלע, השדרן אפרים קמיסר והמעבד והיוצר שרולי ברונכר, לפאנל 'זום' מיוחד על המוזיקה הווקאלית ומשבר הקורונה בתעשייה • צפו (המבקר) היכנסו לקריאת הכתבה המלאה באתר כיכר השבת.www.kikar.co.il
שגיאת פרטיות. להעלות שוב תקיןלכל מי שביקש בקובץ מצורף קישור
תעלוווופאנל מרתק. צפו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: