בהעברת קבצים בקליפזה כמדומני ב mp3
בהעברת קבצים בקליפזה כמדומני ב mp3
יש לך כאן
יש עוד מלאא אתרים תכתבי Download MP4 בשורת חיפושאם יש בעיה ב-videownload שא''א להוריד ממנו, איך אפשר להוריד מיוטיוב?
לגבי ההורדה הזאתתוסיפי את זה Video Downloader Plus לכרום
נראה לי שזה הקישור
אצלי זה מוריד ישר להורדותלגבי ההורדה הזאת
איך זה עובד?
לאן מוריד
לא מראה לי שמוריד.......
דוד פרלמן דוד חזיזה ודני פלגון - לשוב הביתה (ישי ריבו) ווקאלי
Lashuv Habayta by Ishay Ribo (feat. Dovid Pearlman, Dovid Haziza, Danny Palgon, Isaac B, and Rafi B)
Proud to present the acapella version of "Lashuv Habayta" a song appropriate for these times by the incredibly talented Ishay Ribo! Thanks for contributing.....www.youtube.com
אני זקוק לשידור חוזר של הדלקה המרכזית במירון
אשמח לקבל בקישור בגמבו מייל/ בדרייב
אפשר לעלות בקובץ?יהונתן שטרן היקר בראיון מיוחד ב'כיכר השבת' בתכנית 'המבקר' בהגשת נתנאל לייפר
האמן חושף: "כך אני יוצר מוזיקה ווקאלית" - כיכר השבת
אמן האקאפלה המצליח, יונתן שטרן, בראיון והדגמה מהאולפן האישי שלו על יצירת מוזיקה ווקאלית. כיצד זה עובד טכנית? והאם מוזיקה ווקאלית אכן קלה יותר להקלטה? • צפו (המבקר) היכנסו לקריאת הכתבה המלאה באתר כיכר השבת.www.kikar.co.il
אפשר לעלות את זה גם בקובץ?אשמח אם מישהו יוכל להעלות את הקובץ מהקישור המצורף
Live interview and performance with Leiby Wieder and Yoely Braun - Pesach 2020 - The Jewish Platform
(37282) Related posts: Lipa Schmetzler – LIVE PERFORMANCE and interview on The Jewish platform Motty Ilowitz and Moshe Schwarts, Live Interview and Performance on The Jewish Platform Science show by terrific_scientific_show – LIVE on The Jewish Platform – Chol Hamoed Pesach 2020 ARI ABRAMOWITZ...thejewishplatform.com
אפשר לעלות את זה גם בקובץ?מעורר רחמים.. א''א להתחמק.
תכף נעלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: