בימי העומר מותר לשמוע את "עומר" גם לאשכנזים כי אין איסור חל על איסור!!!!זה כמו לשאול אם מותר קטניות בפסח?
התשובה: לספרדים כן (הם שומעים הכל), לאשכנזים לא (אלא א"כ אם זה דואט עם יעקב שוואקי).
למה רק את עומר?בימי העומר מותר לשמוע את "עומר" גם לאשכנזים כי אין איסור חל על איסור!!!!
לא אהבתי........... ספרדים לא שומעים הכול!!!!!!!!!!!!!!!, למה להכליל"??זה כמו לשאול אם מותר קטניות בפסח?
התשובה: לספרדים כן (הם שומעים הכל), לאשכנזים לא (אלא א"כ אם זה דואט עם יעקב שוואקי).
תעלה אחי לי אין את זה...היה מישו שביקש את הקליפ אלקא דמאיר ענני של היום השמיני
העלו את זה כבר או שצריך להעלות?
בבקשה בלי גזענות!זה כמו לשאול אם מותר קטניות בפסח?
טוב תירגעי... זה נכון אשכנזים גם שומעים הכל בפרט בבני ברק... אבל לא מאזינים לכל מוזיקה... זה המציאות אל תתווכחי איתי על זה.... זה ידוע!!! ואגב מתי ראית אשכנזי שומע משה חבושה???לא אהבתי........... ספרדים לא שומעים הכול!!!!!!!!!!!!!!!, למה להכליל"??
אני יכולה לכתוב גם-אשכנזים שומעים הכול.....
מעלהתעלה אחי לי אין את זה...
חשבתי שהלכת על כיוון שכולם שומעים זמרים חילוניים.........טוב תירגעי... זה נכון אשכנזים גם שומעים הכל בפרט בבני ברק... אבל לא מאזינים לכל מוזיקה... זה המציאות אל תתווכחי איתי על זה.... זה ידוע!!! ואגב מתי ראית אשכנזי שומע משה חבושה???
ידוע? מה הקשר?טוב תירגעי... זה נכון אשכנזים גם שומעים הכל בפרט בבני ברק... אבל לא מאזינים לכל מוזיקה... זה המציאות אל תתווכחי איתי על זה.... זה ידוע!!! ואגב מתי ראית אשכנזי שומע משה חבושה???
בבקשהתעלה אחי לי אין את זה...
נכון! מתי ראית ספרדי שומע מאיר גפני?ידוע? מה הקשר?
ברצינות זה עובד ככה שאשכנזים שומעים משהו מסויים וספרדים משהו מסויים אחר
אתה מדבר באוירה של חרדים בני ברק, רינה מצליח ככה זה נשמע.... מה הקשר גזענות? קטניות שאסור לאשכנזים זה גזענות???????בבקשה בלי גזענות!
לא פשוט חשבתי כמו תהילוששאתה מדבר באוירה של חרדים בני ברק, רינה מצליח ככה זה נשמע.... מה הקשר גזענות? קטניות שאסור לאשכנזים זה גזענות???????
שאתה אומר שספרדים שומעים חילונים ואשכנזים לאחשבתי שהלכת על כיוון שכולם שומעים זמרים חילוניים.........
צודקת!יאלה, בואו נסיים את ויכוח המטופש......
אתה אמרת!רגע לא הבנתי.... מה הבעיה אם זה שיר דתי, אתה בטח התכוונת לשיר "השתגע העולם" כן, זה שיר דתי... תעלה אח שלי!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: