תודה!אמיר דדון
מטורף לשמוע את זה ככה...!
תודה!אמיר דדון
חסום בנטפרי....שיר על המלאכים בלבן הרופאים
https://drive.google.com/file/d/1Ze2kRK2eZ6j02xh8F00tpTvsBTAlox2m/view
אפשר להשאיר מייל אני ישלח בל"נחסום בנטפרי....
תודה!
מטורף לשמוע את זה ככה...!
עמית ליסטוונד - בעזרת השםיש למשהו קליפים וסרטונים של ילד הפלא של פעם - עמית ליסטוונד !
אני רוצה להראות לילדים שלי אותו ואת הקול המדהים שהיה לו!
יש למשהו ??????
צריך בשביל זה אוזניות מתאימות. אבל זה כל האפקט שפעם בימין ופעם בשמאל משחקים לך במוח, כאילו זה נמצא במרחב אחר. (לדעתי גם זה קצת טו מאצ' יכלו יותר לעדן את זה)לא הבנתי מה מיוחד? (אולי האוזניות שלי לא טובות...)
לי זה בלבל את האוזניים פעם right פעם left
בקיצור, עשה לי כאב ראש
גדול! ממש חמודשיר על המלאכים בלבן הרופאים
https://drive.google.com/file/d/1Ze2kRK2eZ6j02xh8F00tpTvsBTAlox2m/view
הראיון עם טוקר חסום לי, אפשר להעלות א"ז בדרייב או בג'מבו?קטעי המוזיקה המיוחדים של השבוע מתוך 'כיכר השבת':
הקלידן עמי כהן ואמן הקלרינט המצויין אברהם בלטי בקטע מיוחד ומרגש: אם אשכחך ירושלים מומלץ בחום
הקטעים המופלאים: מבחר סרטונים בלעדיים מאתר 'כיכר השבת' הצצות אל מאחורי הקלעים של תעשיית המוזיקה ביניהם: עדי נתנאלי מאולפן סינטי מיוזיק בונה מקצב פאנק חדש לקלידנים, אברימי רוט בביצוע מיוחד ועוד.. שווה להיכנסעמי כהן ואברהם בלטי: אם אשכחך ירושלים
בשבוע בו לראשונה שריד בית מקדשנו ותפארתנו התרוקן מאדם ועומד בשיממונו בעקבות מגפת הקורונה, משחרר המוסיקאי המעבד עמי כהן גרסה אינסטרומנטלית ל"אם אשכחך ירוש..www.kikar.co.il
הקטעים המיוחדים מסיומי הש"ס: צפו בשני קטעים מרהיבים במיוחד זאנוויל ומלכות "אמר רבי אלעזר", וקטע מאוד מרשים ויפה של זאנוויל ומוטי שטיינמץ שתהא תורתך מרשים במיוחד'ימי קורונה': הקטעים המופלאים מספר 2
מדי שבוע נאסוף עבורכם קטעי נגינה מרהיבים של המוזיקאים המוכשרים שבדרך כלל אנו רואים על הבמות הגדולות ביותר, ובמצב הנוכחי יושבים בביתם ומפציצים בביצועים. צ..www.kikar.co.il
kikar.co.il/353537.html
kikar.co.il/353702.html
לראשונה במוזיקה החסידית מגיח הזמר חיים שלמה מאייעס עם השיר שלו 'מלמעלה למטה' בגרסה מיוחדת של
8D אתם מוזמנים לשים אוזניות (מומלץ מאוד לשים אוזניות קשת ועם אוזניות באיכות טובה כמו של גי.בי.אל) עוד יותר טוב ופשוט להנות להרגיש חוויה מוזיקלית מצויינת. מה זה 8D? האזינו לקטע הבא מהתכנית של זמן אוויר עם מנחם טוקר שם הטכנאי של רדיו 'קול חי' מנתח את זה, ומושמע שם גם 'צעקה' של מ.ב.ד בגרסה הזאת https://www.93fm.co.il/radio/602434/?utm_source=site&utm_medium=תגית: אסף קליין
והנה מאייעס עם השיר:
שולי רנד שתמיד מפתיע עם קליפים בסגנון מיוחד המשלב גם את חוש המשחק הנהדר שיש לו לשיר 'הספינה':לראשונה במוזיקה החסידית: האזינו ב-8D
האזינו לשירו של חיים שלמה מאעייס שתוכנת בטכנולוגיית 8D שנותן תחושת מרחב רבת מימדים. אם אף פעם לא יצא לך לחוות שיר בשמונת מימד, תישען אחורה תשתמש באוזניות..www.kikar.co.il
ומיילך קאהן עם קליפ מצוויר בחול עם שיר שקט 'אני מאמין:שולי רנד בקליפ חדש ורלוונטי: "הספינה"
הזמר והיוצר המוערך, שולי רנד, בקליפ חדש לשירו "הספינה" מתוך אלבומו האחרון. השיר מתאים במיוחד למצבנו בימים אלה. הלחן והמילים של רנד. עיבודים: אסף תלמודי (..www.kikar.co.il
ולסיום 'ניגון אופרוף' (הניגון המוכר שמושר בזריקת הסוכריות בשבת בר מצווה/חתן בביצוע מיוחד עם רשימת נגנים מרשימה ומיוחדת ביותר שהתאחדו תחת להקת הכלייזמר 'ייאפציק'בליווי קליפ ציור בחול: מיילך קאהן בשיר חדש
הזמר והיוצר מיילך קאהן, בשיר חדש על המילים "אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח", בליווי קליפ מרהיב של ציור בחול על ידי האומן אהרן זאב ברנשטיין • צפו (סי..www.kikar.co.il
תופים : אבי מזרחי
סקסופון: דור אסרף, חיים קירשנבוים, אברימי קלצקין
חצוצרות: תומר בוכניק, אלכס מלצר
גיטרות: נחמן נתן דרייער, יונתן פורת, נחמן הלביץ
בס: שלמה שפילמן
טרומבון: שחר לבנה
קלרינט: אברהם בלטי, נחמן צוקר, חיים קירשנבוים
קלידים: אחיה אשר כהן אלורו, אביה גרינברג, מוישי מנדלסון
אקורדיון: ליאור גרוסמן
כינור: שימי וייצהנדלר, דוד פרנק, עקיבא ווקס
והנה הקליפ המלא: https://www.kikar.co.il/353903.html
אפשר להעלות את השיר באתי לחלום? לא בקישור...צריך בשביל זה אוזניות מתאימות. אבל זה כל האפקט שפעם בימין ופעם בשמאל משחקים לך במוח, כאילו זה נמצא במרחב אחר. (לדעתי גם זה קצת טו מאצ' יכלו יותר לעדן את זה)
פה מסבירים את זה:
מהי טכנולוגיית D8? טוקר בודק עם אסף קליין • האזינו - רדיו קול חי
כולכם נחשפתם בימים האחרונים לכל מיני קטעי מוזיקה שעברו עיבוד בטכנולוגיית D8, בזמן אוויר ביקש טוקר להבין עם אסף קליין • האזינו לראיון וליצירותwww.93fm.co.il
וזה עוד שיר עם האפקט, של נתן גושן באתי לחלום:
Google Drive stellt sich vor – Alle Ihre Dateien an einem Ort
Mit Google Drive können Sie Dateien kostenlos sichern und einfach auf Ihre Daten über ein Telefon, Tablet oder einen Computer zugreifen. Nutzen Sie kostenlos 15 GB Speicherplatz in Google.drive.google.com
כנראה מאותה סיבה שאני חשבתי שזה גדוללללללללללאז איך זה שזה יצא לאחרונה בתור משהו חדש?
לכל סוגי השירים...
איזה?ואגב, זה כבר יצא פעם
מי לא מכיר את התספורת הוירטואלית?
זה אחד הדבריםםם!ואגב, זה כבר יצא פעם
מי לא מכיר את התספורת הוירטואלית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: