בסוף נחשוב שאתה בא לצחוק על מישושכיייייייייייחחחחחחחחחחחחחחחח
בסוף נחשוב שאתה בא לצחוק על מישושכיייייייייייחחחחחחחחחחחחחחחח
העלתי למעלהאם מישהו יכול להעלות כקובץ את יעקב שוואקי וקובי פרץ
יעקב שוואקי שני הקליפים האחרונים באיכות הכי מעולהאם מישהו יכול להעלות כקובץ את יעקב שוואקי וקובי פרץ
בשמחה רבהתודה רבה רבה!!
חזק ביותר!!!חחח מרגל...
מי שבנטפרי רוצה חסימה! אחרת למה לו לעשות נטפרי?
ונטפרי לא חוסמים סתם...
זה מה שידוע לי!
מישהו יכול?אשמח אם מישהו ישלח לי את הקליפ מפה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>צפו בקליפ המרגש: יעקב שוואקי מתפלל לעולם מושלם - חסידיניוז
יעקב שוואקי: "העולם בו אנו חיים מסתובב כל-כך מהר, כל-כך הרבה אנשים ברחבי העולם "העולם הלא מושלם" מאותגרים על בסיס יומיומי עם מחלות או אתגרים אחרים. אנו ממשיכים להתפלל כולנו כאחד ליום בו נתעורר ונראה את העולם המושלם בו כל בני האדם הסובלים, אינם סובלים יותר!www.chasidinews.com
תודה רבה
זה מידי כבד תשאיר מיילמישהו יכול?
אשמח אם מישהו ישלח לי את הקליפ מפה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>צפו בקליפ המרגש: יעקב שוואקי מתפלל לעולם מושלם - חסידיניוז
יעקב שוואקי: "העולם בו אנו חיים מסתובב כל-כך מהר, כל-כך הרבה אנשים ברחבי העולם "העולם הלא מושלם" מאותגרים על בסיס יומיומי עם מחלות או אתגרים אחרים. אנו ממשיכים להתפלל כולנו כאחד ליום בו נתעורר ונראה את העולם המושלם בו כל בני האדם הסובלים, אינם סובלים יותר!www.chasidinews.com
תודה רבה
מישהו יכול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: