אם אפשר גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אם אפשר בבקשה גם כן וגם את האלבום של שלמה רג'ה ואת של סאמעט ידוע לי שציצו בטלגרם שולחים עדיין דיסקים
אז אם אפשר למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אם אפשר גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אם אפשר בבקשה גם כן וגם את האלבום של שלמה רג'ה ואת של סאמעט ידוע לי שציצו בטלגרם שולחים עדיין דיסקים
אז אם אפשר למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בתודה מראש!!שלחתי לכולם.
מי שלא קיבל, שיצביע.
חסום בנטפריראיון עם ליפא בקול ברמה
יש כאן קישור להורדה מג'מבו מייל
גם אני רוצה בבקשה למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>חסום בנטפרי
אשמח לקבל לאימייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כנראה אסור לשים כאן קישור כי אז זה נהפך לשיתוף ציבוריחסום בנטפרי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>כנראה אסור לשים כאן קישור כי אז זה נהפך לשיתוף ציבורי
טוב חבר'ה.. תסתדרו בשלשות, ואשלח לכמה בבת אחת.
ישן? חדש? של מי?יש שיר שהפזמון שלו אז אם אתה מרגיש סבבה דבר איתי אחי..
משהו יודע למה הכוונה ואם אפשר לעלות לכאן?
זה שיר ישן אבל אני לא זוכר של מי זהיש שיר שהפזמון שלו אז אם אתה מרגיש סבבה דבר איתי אחי..
משהו יודע למה הכוונה ואם אפשר לעלות לכאן?
תפנים שאנשים שומרים על זכויות יוצרים, וגם אם השיג לעצמו בגניבה - אין אדם חוטא ולא לומזה לא נעים אני כבר שבוע מתחנן שישלחו לי את הדיסק של הראל טל וליפא שמעלצר
למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
חיזקת אותי שהשם ישמור אותך בזכות אנשים כמוך יגיע המשיח במהרהתפנים שאנשים שומרים על זכויות יוצרים, וגם אם השיג לעצמו בגניבה - אין אדם חוטא ולא לו
אם רצית את מזמור לתודה זה מידי כבד אז את יכולה לשלוח לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ובלי נדר אשלח לךוכן לעלות את השיר החדש של שוקי סלומון
אם אפשר לקבל את זה במייל A0583250881משהו יכול להוריד את זה
וכן לעלות את השיר החדש של שוקי סלומוןפורים על גלגלים: מבני ברק ועד ירושלים עם גרייבר וסלומון • צפו - רדיו קול חי
כמיטב המסורת יצאו אשר גרייבר ושוקי סלומון לצד מני הולנדר בניידת 'קול חי' לשמח את הלבבות בחג הפורים עם פרסים ושידורים ממקומות ובתים מיוחדים • צפו בחגיגהwww.93fm.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: