אפשר לקבל בקובץ MP3 או MP4 במקום לדרייב?ישי ריבו ומקהלת 'ידידים' העולמית - ישאלוני רעיוני
הזמר ישי ריבו ומקהלת 'ידידים' העולמית מחדשים את הלחן של הראי"ה קוק לשירו של רבי יהודה הלוי ובעיבודו של ערן קליין
סינגלים חדשים – Google Drive
drive.google.com
שלחתי....והנה זה הגיע
יאלא מי שולח לפתיחה בנטפרי?
מישהו יוכל להוריד את הקליפ הזהמוישי שווארץ & מאטי אילאוויטש - מיין הארץ (קאבר הלב שלי ישי ריבו)
מה חבר להקת 'מלכות' עושה ב'ידידים'?????אפשר לקבל בקובץ MP3 או MP4 במקום לדרייב?
יש אצלי חסימות...
דבר ראשון הם עובדים ביחד 2שתי המקהלות ידידים העולמית ומלכות דבר שני ידידים עובדים רק באולפנים ומלכות עובדים באירועיםמה חבר להקת 'מלכות' עושה ב'ידידים'?????
שמישהוא יפתח א"ז קודם!מישהו יוכל להוריד את הקליפ הזה
נו... ואיך פותחים א"ז??נטפרי אומרים שזה שידור חי ולכן הם לא יכולים לפתוח את זה
בושה וחרפה!!!!! ג-ז-להדיסק החדש ליפא
אם אתה כל כך נחרד מהגזל - מדוע אתה מצטט את ההודעה הזאת,בושה וחרפה!!!!! ג-ז-ל
יש הרבה רבנים שמתירים זאת!! אם אתה שאלתה ולא התירו לך אז ברור שאסור, אבל לך! אך אל תשכח שיש שמתירים. אני לא לוקח זאת ממני שאלתי רב ! ! רוצה מקורות?אתה יכול ללגלג ולזלזל כמה שאתה רוצה, אבל אני, בשונה ממך, לא הולך לשמוע את הדיסק של ליפא שמעלצר - עד שאני אקנה אותו (או עד שהאמרגנים ישלחו אותו במתנה לחברת המוזיקה שאני עובד בה).
כן אשמח!רוצה מקורות?
בל"נכן אשמח!
זה מענייןדבר ראשון הם עובדים ביחד 2שתי המקהלות ידידים העולמית ומלכות דבר שני ידידים עובדים רק באולפנים ומלכות עובדים באירועים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: