הרש'ל

משתמש פעיל
אם יש למישהו חתונות עדכניות עם הזמר אהרל'ה סמט ו/או זאנוויל ווינברגר או האורגניסט רפי שטיין, או הרשי סגל וכדו'.
אם יוכל להעלות כאן או לשלוח לי באישי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אודה לו מאוד.
נ.ב. זה לא באמת משנה, אלו שכתבתי זה העיקריים שמעניינים אותי, אבל כל חתונה עם מוזיקה חסידית עדכנית מעניינת אותי ג"כ.
תודה רבה מראש

עקיבא60

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
נחמן גולדברג - ברוך הוא
הזמר נחמן גולדברג מ'הקול הבא 2' בסינגל חדש וקופצני בלחנו של איצי ברי ובעיבוד של הצמד אלי קליין ואיצי ברי

קבצים מצורפים

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    KB 124.9 · צפיות: 80
נערך לאחרונה ב:

איש אופקים

משתמש מקצוען
חיים ישעי' ווייל עם מקהלת שיר ושבח
מקהלת שיר ושבח עם חיים ישעי' ווייל בשיר מיוחד לכבוד מגבית / מצינ'ג של תומכי יוצאי אנגליה שמתקיים בימים אלו שמחלקים כבר 14 שנה ליוצאי אנגליה המתגוררים בארה"ק, שיוכלו לעבור את החגים בכבוד.

איש אופקים

משתמש מקצוען
אליסף חפץ ויוסף יצחק זולדן "ניגון לשבת ויו"ט"
לכבוד כ"ב שבט - יום פטירתה של הרבנית הצדקנית, רעייתו של הרבי מליובאוויטש,
אשר היוותה השראה לכולנו בצניעותה ומסירותה הגדולה לזולת.
הזמר והיוצר אליסף חפץ והקלידן יוסף יצחק זולדן מתכבדים להגיש ניגון חב"ד 'לשבת ויום טוב' תוך שילוב המילים "אשת חיל" אותן אומרים בסדר הקידוש בכל ליל שבת.

הול

משתמש פעיל

עקיבא60

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה

קבצים מצורפים

• maxresdefault (1).jpg
    maxresdefault (1).jpg
    KB 90.8 · צפיות: 90

עקיבא60

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
שוקי סלומון - מזמור לתודה
באווירת חודש אדר שנכנס השבוע, כוכב הרשת, שוקי סלומון, בסינגל חדש שכתב והלחין בעצמו המלווה בקליפ משעשע. על ההפקה המוזיקאלית הופקד שרולי ליפשיץ
להורדה מדרייב:

קבצים מצורפים

• maxresdefault (2).jpg
    maxresdefault (2).jpg
    KB 137.8 · צפיות: 101

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה