מישהו יכול להעלות את השיר וזכני של בני פרידמן ברוך לוין פרחי ניו יורק ופרחי שיר ושבח
או לשלחו לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
תודה רבה
אני לא מצליחה להעלות פה, לשלוח לך את השיר או הקליפ?מישהו יכול להעלות את השיר וזכני של בני פרידמן ברוך לוין פרחי ניו יורק ופרחי שיר ושבח
תודה רבה
קליפאני לא מצליחה להעלות פה, לשלוח לך את השיר או הקליפ?
מרדכי בן דוד & אברהם פריד ומקהלת שירה - מחרוזת להיטים
שני גדולי הזמר החסידי במחרוזת להיטים של שניהם בליווי תזמורת פריילאך ומקהלת שירה מתוך סיום הש"ס שנערך לפני כשנה בארה"ב. עיבוד: צבי בלומנפלד
מישהו יכול להעלות הקלידנים 11 של היום
ת'אמת..
מרדכי בן דוד & אברהם פריד ומקהלת שירה - מחרוזת להיטים
שני גדולי הזמר החסידי במחרוזת להיטים של שניהם בליווי תזמורת פריילאך ומקהלת שירה מתוך סיום הש"ס שנערך לפני כשנה בארה"ב. עיבוד: צבי בלומנפלד
(פורסם חלקית בעבר, יוצא כעת שוב בעריכה מחודשת)
מצורף קובץ MP3 להורדה
להורדת הוידאו בדרייב (גדול בשביל להעלות כאן בקובץ להורדה)
כנ''למישהו יכול לעלות את זה לג'מבו או למג'יקוד?
אשמח גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מישהו יכול לשלוח לי את הקליפ בא לי גם של שרולי ונתנאל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ע"פ בן המשפחה זה יצא ביום שלישי
השיר המקורי "על הכל יתגדל"למישהו יש את השיר המקורי שרץ לפני כמה שנים בחתונות "על הכל יתגדל"?
וכן פרטים מי הוציא אותו? תודה!
זה השיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: