הלילה! סינגל חדש 'לב טהור' הולחן ושר - זאבי קויפמאן, עיבודים - אברמי בערקא, מקהלה - ידידים העולמי ועיבודים - חיים מאיר פליגמאן
בבקשהיש למישהו את זה?
צפה בקובץ המצורף 600331
יש כאןיש למישהו את זה?
צפה בקובץ המצורף 600331
שירמישהו יכול להעלות כקובץ??
נ.ב. זה שיר או שזה גם קליפ??
אני גם ישמח <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מישהו יכול לשלוח לי את הקליפ של שרולי ונתנאל בא לי גם למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נטפריי חוסם אותו, מישהו יודע למה?......
אם זה נפתח לך בנגן, לחצן ימני על הנגן (אחרי הפעלה), "שמור וידאו כ..."מישהו יודע איך מורידים קבצי mp4
מאז ששונה האתר אין לי אפשרות להוריד.....
נחסם בנטפרי בגלל קובץ שהתפרסם לציבורשרולי ונתנאל - בא לי גם
צמד הפופ היהודי המצליח והסוחף שרולי ברונכר ונתנאל ישראל בסינגל קליפ חדש והפעם בסגנון הטראפ היפ הופ. הפעם מצטרף לשירה ברונכר בשני קטעי ראפ
עקב תקלה בהעלאת קבצים באתר, הקבצים מצורפים בגוגל דרייב:
הקליפ:
MP3:שרולי ונתנאל - בא לי גם.mp4
drive.google.com
שרולי ונתנאל - בא לי גם.mp3
drive.google.com
איך אני מקבל את זה כי חסום בנטפרינחסם בנטפרי בגלל קובץ שהתפרסם לציבור
בבקשה הקליפ של שרולי ונתנאל - בא לי גםאיך אני מקבל את זה כי חסום בנטפרי
אשמח את השיר של פיני אינהורן - קול חי
בבית הכנסת לא מדברים
מסר שלילי, תוכן שלילי, מילים חסרות משמעות, דיוטא תחתונה, פשוט מזעזע.שרולי ונתנאל - בא לי גם
צמד הפופ היהודי המצליח והסוחף שרולי ברונכר ונתנאל ישראל בסינגל קליפ חדש והפעם בסגנון הטראפ היפ הופ. הפעם מצטרף לשירה ברונכר בשני קטעי ראפ
אני לא חושב בכלל שיש בזה מסרמסר שלילי, תוכן שלילי, מילים חסרות משמעות, דיוטא תחתונה, פשוט מזעזע.
לא ראוי לבמה מכובדת זו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: